«Σούπερ» Γαλάτσι, πέρασε από το Καλαμάκι!

«Σούπερ» Γαλάτσι, πέρασε από το Καλαμάκι!

Ανεβαίνει συνεχώς η ομάδα του Θοδωρή Κουτσουδάκη, «βουλιάζει» αυτή του Νίκου Μανωλά (0-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 10/12/2016

Σε διαφορετική... φάση βρίσκονται το Καλαμάκι και το Γαλάτσι, οι δύο ομάδες δηλαδή που τέθηκαν αντιμέτωπες σήμερα (10/12) το απόγευμα στο γήπεδο Αλίμου Β'. Από τη μία, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την ανοδική τους πορεία, μετά τη νέα επικράτησή τους, καταφέρνοντας να εδραιωθούν ακριβώς στη μέση της κατάταξης στον 2ο όμιλο της Β' κατηγορίας (0-1). Από την άλλη, οι γηπεδούχοι γνώρισαν ακόμη μία εντός έδρας ήττα και «βούλιαξαν» ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία, δημιουργώντας την εντύπωση πως δύσκολα θα γλιτώσουν τον υποβιβασμό στη Γ' ΕΠΣΑ, αν δεν φροντίσουν να αλλάξει κάτι ριζικά.

Στο σημερινό παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές του Θοδωρή Κουτσουδάκη επιχείρησαν να θέσουν από νωρίς τις βάσεις για το τρίποντο. Στο 12' ο Λαμπρινάκος είχε δοκάρι με σουτ εκτός περιοχής, όμως οκτώ λεπτά αργότερα το σκορ άνοιξε. Ήταν το 20' όταν πάλι ο Λαμπρινάκος εκτέλεσε φάουλ και ο Τζιβελέκης έκανε λάθος εκτίμηση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του. Στη συνέχεια οι Γαλατσιώτες κράτησαν με σχετική ευκολία το υπέρ τους αποτέλεσμα, δεν απειλήθηκαν από τους αντιπάλους τους και έφτασαν σε μία σημαντική νίκη. Από την άλλη, το Καλαμάκι έπαιξε από το 74' κι έπειτα με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Κοτόπουλου με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητής ήταν ο Τζανής, με βοηθούς τους Καψάλη και Καραγιώργο.

ΚΑΛΑΜΑΚΙ (Νίκος Μανωλάς): Τζιβελέκης, Κοτόπουλος, Μποφίλιος, Καλύβας, Μ. Γεροντάρης (60' Κατσίποδας), Γιοβανόπουλος, Αθανασίου, Ταμπάκου, Καφετζής (65' Τζιλεδάκης), Ρίκης, Καραγιάννης (83' Χρυσολωράς)

ΓΑΛΑΤΣΙ (Θοδωρής Κουτσουδάκης): Φραγκουλόπουλος, Βαμβακάρης, Ευαγγέλου, Τασόπουλος, Κοσκινάς, Μπίλο, Θεοδωρακάτος, Λαμπρινάκος (90' Ξυδούς), Ραπάι (52' Κρέζιας), Σιάννη (81' Λάμπρης), Μπίντζος.