«Τριάρα» τα Βριλήσσια!

«Τριάρα» τα Βριλήσσια!

Σε «υψηλές πτήσεις» η ομάδα του Σπύρου Σδράλαγκα, «καθάρισε» και τον Κεραυνό Πετρούπολης (3-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 17/12/2016

Εξαιρετική περίοδο διανύουν τα Βριλήσσια, που πραγματοποιούν πορεία πρωταθλητισμού, δημιουργώντας την αίσθηση πως έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν την επάνοδό τους στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, η ομάδα του Σπύρου Σδράλαγκα επιβλήθηκε με 3-0 του Κεραυνού Πετρούπολης, πετυχαίνοντας να πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα του 1ου ομίλου στη Β' κατηγορία.

Μετά από 26 λεπτά αγώνα ο Μπαντούνας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά (1-0), για να έρθουν ακόμη δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο και να λάβει τέλος το ενδιαφέρον της συναντήσης. Στο 81' ο Τσαβαλιάς έγραψε το 2-0 με πλασέ, ενώ στο 90' ο Κατσιμίχας διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με κεφαλιά.

Διαιτητής ήταν ο Όντος, με βοηθούς τους Πρίντζιο και Ντέμσια.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Σπύρος Σδράλαγκας): Κουγιανός, Νικολογιάννης, Δημητρέλος, Μπαντούνας (33' λ. τρ. Καγιώργης), Χατζηγρυπάρης, Καλογήρου, Τσούμας (65' Τσαβαλιάς), Κατσιμίχας, Μακρυπίδης (88' Γκότσης), Χαλιβελάκης, Πουλάκης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ. (Παναγιώτης Δουγιέκος): Παπαβασιλείου, Θεοδώρου (75' Μιχάλης), Ξενάκης (84' Φανός), Καβαλάρης, Γκανέτσος, Λώλος, Τσαγκάρης, Κάτσης (82' Τζαμαλής), Κυριάκος, Κοτσαμπάς, Σαμαράς.