Ήταν... φωτιά και Λαύρα στην Κηφισιά!

Ήταν... φωτιά και Λαύρα στην Κηφισιά!

Η ομάδα της Αργυρούπολης «πήρε» το ντέρμπι στο Ζηρίνειο, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση (1-2).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 18/12/2016

Αποφασισμένοι να διορθώσουν το «λάθος» που έγινε πέρσι με τον υποβιβασμό στη Γ' κατηγορία είναι άπαντες στη Λαύρα, που... πρώτους και καλύτερους τους ποδοσφαιριστές! Η ομάδα της Αργυρούπολης «πήρε» το μεγάλο ντέρμπι του 2ου ομίλου, επικρατώντας με 2-1 της Κηφισιάς 2010 μέσα στο Ζηρίνειο, σε ματς που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (17/12).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασαν δίκαια στη νίκη, παίζοντας σωστά και με αρκετό πάθος. Μόλις στο 19' ο Καλλιμάνης έδωσε το προβάδισμα στη Λαύρα με κεφαλιά (0-1), ενώ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (50') ο Σταματόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με σουτ (0-2). Στη συνέχεια οι Κηφισιώτες προσπάθησαν να μπουν στο ματς, αρχικά μείωσαν με κεφαλιά του Λ. Σώντα στο 57' (1-2), όμως δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα.

Διαιτητής ήταν ο Μπακογιάννης, με βοηθούς τους Χιόνη και Καφρίτσα.

ΚΗΦΙΣΙΑ 2010 (Μάριος Μπαλόπουλος): Μάνθος, Ζήκος, Μουρτζούκος, Χατζηιωαννίδης, Παπαγεωργίου, Α. Σώντας (71' Κάρνος), Γκουτσιούδης, Κλάδης, Λ. Σώντας, Τσοχαντάρης, Λιάτης

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Αργύρης Ψαρρός): Χορταριάς, Σταμπέλος, Μηνόπουλος, Νομικός (59' Χαϊδόπουλος), Γούλας, Καλλιμάνης, Παπαδημητρίου, Σταματόπουλος, Παπαευθυμίου (92' Αργύρης), Κιουράνης, Παγκάκης.


(Περιγραφή: Σταύρος Θανόπουλος)