«Όρθιος» ο Αστέρας Ζωγράφου στο Παλαιό Φάληρο

«Όρθιος» ο Αστέρας Ζωγράφου στο Παλαιό Φάληρο

Απέσπασε έναν πολύτιμο βαθμό με συμπαγή άμυνα η ομάδα του Πρέντραγκ Σομπότοβιτς (0-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 07/01/2017

Αυτό ακριβώς που ήθελε, κατέκτησε ο Αστέρας Ζωγράφου στο Παλαιό Φάληρο, παίρνοντας τον... δρόμο της επιστροφής με έναν σημαντικό βαθμό! Με ξεκάθαρους αμυντικούς προσανατολισμούς και συμπαγή ζώνη στα μετόπισθεν, η ομάδα του Πρέντραγκ Σομπότοβιτς απέσπασε τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του 2ου ομίλου στη Β' κατηγορία, μένοντας έτσι στην 3η θέση και σε απόσταση... βολής από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου.

Από την άλλη, οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Γαζή είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες για γκολ, δεν μπόρεσαν όμως να βρουν δίχτυα και μοιραία άφησαν δύο βαθμούς στο πρώτο ματς της χρονιάς, που είναι και οι πρώτοι χαμένοι εντός έδρας βαθμοί για φέτος. Στα πρώτα 70 λεπτά του αγώνα πέρασαν χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο, με τους γηπεδούχους να πιέζουν στο τελευταίο εικοσάλεπτο και να φτάνουν κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος. Η πλέον κλασική ευκαιρία χάθηκε με πρωταγωνιστή τον Βλάμη, ενώ καλές ευκαιρίες είχαν και οι Παπανδρέου, Ντόνε, Κοθράς. Το τελευταίο σφύριγμα του Σύψα, που είχε βοηθούς τους Χιόνη και Κολλιάκο, βρήκε τους φιλοξενούμενους να αποχωρούν αλώβητοι από τον αγωνιστικό χώρο.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής): Καραμαλίγκας, Λογοθέτης (46' Μεμπελίκας), Βλάμης, Κοθράς, Λεκαράκος, Λουμίδης, Κέντρος (46' Ασλανίδης), Μαρούσης (72' Μάλλης), Παπανδρέου, Ντόνε, Κωνσταντινίδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Πρέντραγκ Σομπότοβιτς): Παπαντζίμας, Στραβοδήμος, Ορφανός, Κυριαζής, Σπυρόπουλος, Ευθυμίου (57' Παπαδημητρίου), Λαζάρου (78' Μαρκεσίνης), Καραμάνος, Γαλανός, Παπαθανάσης, Χατζησπύρος.