Αγχωτικό διπλό η Αθηναΐδα

Αγχωτικό διπλό η Αθηναΐδα

Η ομάδα της Κυψέλης λύγισε τον Παράδεισο στα Μελίσσια (1-2).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 07/01/2017

«Φλέρταρε» με την «γκέλα» η Αθηναΐδα, παρ' όλα αυτά κατάφερε στο τέλος να λυγίσει τον Παράδεισο στα Μελίσσια και να πάρει τη νίκη με 2-1. Έτσι, παρέμεινε στην κορυφή του 1ου ομίλου στη Β' κατηγορία και σε απόσταση τριών βαθμών από τον δεύτερο Άγιο Δημήτριο. Από την άλλη, παράπονα εξέφρασαν από τον Παράδεισο για το πέναλτι που υπέδειξε ο Νικολάου, με το οποίο προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι σε ένα κομβικό χρονικό σημείο της αναμέτρησης.

Μετά από 75 λεπτά αγώνα ο Χαραλάμπους βρέθηκε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο μετά από μαρκάρισμα του Στούλη, με τον ρέφερι της συνάντησης να δείχνει την άσπρη βούλα και τον παθόντα να εκτελεί εύστοχα την εσχάτη των ποινών για το 0-1. Στο 85', σε μία γρήγορη αντεπίθεση των ποδοσφαιριστών του Θανάση Ζαμπούρα, ο Υφαντής έγινε ο τελικός αποδέκτης της μπάλας μετά από τον ωραίο συνδυασμό των Ντίσο, Νικολαΐδη και τη σέντρα του τελευταίου στο ύψος του πέναλτι, για να πλασάρει ψύχραιμα και να γράψει το 0-2. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι του Γιώργου Σιμιτζόγλου, ήταν να μειώσουν για το τελικό 1-2 με κοντινή κεφαλιά του Μπολέτη μετά από κόρνερ του Πέττα.

Βοηθοί του Νικολάου, ήταν οι Τσαλίκης και Γιαννόπουλος.

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ (Γιώργος Σιμιτζόγλου): Αλαφούζος, Μιχαλόπουλος, Μπολέτης, Στούλης, Χαβενετίδης, Κλάδης, Γαβριηλίδης (78' Καραλής), Δήμος (58' Πέττας), Οντιάμπο (80' Καπράνογλου), Λεφάκης, Γεωργακόπουλος

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Θανάσης Ζαμπούρας): Κοντογεώργος, Μπαρμπαδήμος (68' Ντίσο), Κατσιώρης, Κινδιλίδης, Σταθόπουλος, Ρακιτζής, Κούρτι, Παπαθανάσης, Χαραλάμπους (90' Βαγγέλης), Υφαντής, Στρατικόπουλος (52' Νικολαΐδης).