Δραματική νίκη ο Βύρωνας!

Δραματική νίκη ο Βύρωνας!

Ισοφαρίστηκε στο 88' από τον Κεραυνό Πετρούπολης, αλλά πρόλαβε να πάρει το τρίποντο η ομάδα του Ανδρέα Μηλιά (4-2).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 07/01/2017

Περίσσια ψυχικά αποθέματα επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Βύρωνα στην αναμέτρησή τους με τον Κεραυνό Πετρούπολης και πανηδύρισαν δραματική νίκη με 4-2 στα τελευταία λεπτά! Η ομάδα του Ανδρέα Μηλιά πρόλαβε να πάρει το τρίποντο, που ήταν το δεύτερο συνεχόμενο με τον ίδιο στην τεχνική ηγεσία, παρά το γεγονός ότι δέχθηκε την ισοφάριση σε 2-2 μόλις δύο λεπτά πριν από τη συμπλήρωση 90 λεπτών αγώνα!

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους κυανέρυθρους, παίρνοντας το προβάδισμα μόλις στο 8' με σκόρερ τον Χρα, για να φτάσουμε στο 60', χρονικό σημείο στο οποίο ο Μαϊστόροβιτς έφερε το ματς στα ίσια με σουτ. Στο 74' σημειώθηκε η απόλυτη ανατροπή με το σουτ του Βαφειάδη, όμως οι Πετρουπολιώτες δεν είχαν... πει την τελευταία τους λέξη, φτάνοντας στην ισοφάριση στο 88' με τέρμα που πέτυχε ξανά ο Χρας. Ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα αρκούνταν στον βαθμό που δίνει η ισοπαλία, οι γηπεδούχοι πήραν ξανά την πρωτοπορία στο σκορ, χάρη σε πλασέ του Αρ. Σταύρου ένα λεπτό μετά την ισοφάριση (89')! Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Λάιος με πλασέ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Διαιτητής ήταν ο Στεργιώτης, με βοηθούς τους Μητροφάνη και Αραβίδη.

ΒΥΡΩΝΑΣ (Ανδρέας Μηλιάς): Γιαννούτσος, Κοντονάσιος, Δ. Σταύρου, Μαϊστόροβιτς, Ανδριανόπουλος, Κώτσης (68' Βαφειάδης), Πορτάλιος, Ιωακειμίδης (89' Λάιος), Τσάκαλος (91' Παλαμάρης), Αρ. Σταύρου, Ασπιώτης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ. (Παναγιώτης Δουγιέκος): Παπαβασιλείου, Καβαλάρης, Λώλος, Κυριάκος (80' Μιχάλης), Καλογερόπουλος, Κάτσης (36' Γκανέτσος), Τσαγκάρης, Γερολυμάτος, Χρας, Κοτσαμπάς, Σαμαράς (46' Αρβανιτάκης).