Είχε πίστη ο Απόλλων Χαλανδρίου

Είχε πίστη ο Απόλλων Χαλανδρίου

Ξεπέρασε το εμπόδιο του μαχητικού Άτταλου η ομάδα του Χρήστου Βλάχου (5-2).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 07/01/2017

Πιο δύσκολη από όσο μαρτυρά το τελικό 5-2, ήταν η επικράτηση του Απόλλωνα Χαλανδρίου επί του ΑΟΝ Άτταλου. Στο πρώτο ματς για το 2017 οι κυανόλευκοι πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν, ωστόσο κατέβαλαν με αρκετή δυσκολία την αντίσταση των αντιπάλων τους, που για περίπου μία ώρα αγώνα ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο. Ωστόσο, δεν έχασαν την πίστη τους για τη νίκη και στο τέλος δικαιώθηκαν! Με τη σημερινή τους (7/1) νίκη, μάλιστα, αύξησαν τη διαφορά από τους διώκτες τους στους 3 βαθμούς, παραμένοντας σταθερά στη 2η θέση του 2ου ομίλου στη Β' κατηγορία.

Η ομάδα του Χρήστου Βλάχου προηγήθηκε στο 21' με πλασέ του Μήτρου σε θέση τετ α τετ, στην οποία βρέθηκε μετά από ασίστ του Βλάχου (1-0), με την ισοφάριση να έρχεται δύο λεπτά μετά (23') ύστερα από φάουλ του Σούλα από 35 μέτρα απόσταση (1-1). Στο 42' οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα με εκτέλεση πέναλτι του Γαλανόπουλου, το οποίο υποδείχθηκε για χέρι του Συγγελάκη, για να ακολουθήσει δεύτερη ισοφάριση, αυτή τη φορά στο 50' με την προβολή του Καρβούνη. Στο 55' ο Απόλλων βρέθηκε να προηγείται με 3-2 χάρη σε ένα αυτογκόλ του Αδαμόπουλου μετά από φάουλ του Σταμάτη, ενώ απέκτησε και το αριθμητικό πλεονέκτημα στο 60', όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Σκέμπι. Κάπου εκεί η πλάστιγγα έγειρε υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι φρόντισαν να «καθαρίσουν» την υπόθεση της νίκης με άλλα δύο τέρματα. Στο 72' ο Παπουτσής έγραψε το 4-2 με υπέροχη ατομική ενέργεια και πλασέ, ενώ στο 80' ο Οικονομόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 5-2 με ατομική προσπάθεια και πλασέ, αφού πρώτα πέρασε και τον τερματοφύλακα. Οι νικητές είχαν και δύο δοκάρια, στο 61' με την κοντινή προβολή του Παπουτσή και αφού ακούμπησε την μπάλα και ο Ρήγας, αλλά και στο 77' με το σουτ του Γαλανόπουλου.

Διαιτητής ήταν ο Μητράκος, με βοηθούς τους Μαρούλη και Μαραθωνίτη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Σύρακας, Βλάχος (83' Τσίμπης), Βλογιανίτης (83' Βεϊζάι), Αντωνόπουλος, Κούκος, Γογγολίδης, Σταμάτης, Γαλανόπουλος, Οικονομόπουλος, Μήτρου (75' Κανδεράκης), Παπουτσής

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ (Γιάννης Βολιώτης): Ρήγας, Δούκας, Χρυσανθακόπουλος, Κορλιές, Συγγελάκης (78' Παπαϊωάννου), Αδαμόπουλος (65' Τσεκούρας), Σούλα, Σκέμπι, Καρβούνης, Φέκας, Ραγιάς (46' Σαββίδης).

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2017 21:46