«Κοιτάζει» ψηλά ο Άγιος Θωμάς

«Κοιτάζει» ψηλά ο Άγιος Θωμάς

Σε παιχνίδι με φινάλε θρίλερ πήρε το τρίποντο απέναντι στην Κοψαχείλα, που δεν... λέει να ξεκολλήσει (2-1)!

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 07/01/2017

Ιδανικό ήταν το «μπάσιμο» του Άγιου Θωμά στο 2017! Η ομάδα από το Γουδή τα... χρειάστηκε μέχρι να φτάσει στη νίκη απέναντι στην Κοψαχείλα, παρ' όλα αυτά κέρδισε με 2-1 και παρέμεινε σε στενή επαφή με τις πρώτες θέσεις στον 3ο όμιλο της Β' κατηγορίας. Από την άλλη, για ακόμη μία αγωνιστική έμεινε μακριά από τις νίκες το συγκρότημα του Παλαιού Φαλήρου, που έχει να κερδίσει από τις 12 Νοεμβρίου, όταν επικρατούσε του Άφοβου (2-1)! Πάντως, θα πρέπει να επισημανθεί πως οι άνθρωποι της Κοψαχείλας εξέφρασαν τρομερά παράπονα για τον β' βοηθό Τεβεκέλη, κυρίως για φάση που καταγράφηκε στο 35', όταν ανακόπηκε με -ανύπαρκτο όπως το χαρακτηρίζουν- οφσάιντ ο Βεϊζάι, καθώς έβγαινε απέναντι στον Καυκιά και ενώ οι δύο ομάδες ήταν ακόμη ισόπαλες χωρίς τέρματα. Στο 42' ο Χάβος, που ήταν πρωταγωνιστής και σκόρερ για τους γηπεδούχους, άνοιξε τον... δρόμο για τη νίκη με κοντινό πλασέ. Οι φιλοξενούμενοι μετέφεραν το σκηνικό στην αντίπαλη εστία και λίγο πριν από το τέλος ευτύχησαν να ισοφαρίσουν, όταν στο 86' ο Τουμπουλίδης νίκησε τον Καυκιά με κοντινό πλασέ, γράφοντας το 1-1. Ωστόσο, η χαρά των παικτών του Αντώνη Κουφογιαννάκη κράτησε για λίγο, αφού στο 88' ο Χάβος «χτύπησε» ξανά και με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το 2-1, που έμελλε να είναι το τελικό σκορ. Από την Κοψαχείλα θέλησαν να ευχαριστήσουν δημοσίως τον Άγιο Θωμά για την άψογη φιλοξενία.

Διαιτητής ήταν ο Ν. Μπαϊρακτάρης, με βοηθούς τους Τζαβέλλα και Τεβεκέλη.

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Δημήτρης Μαλιαρίτσης): Καυκιάς, Χατζής, Αλικάι, Γ. Ζαρκαδούλας, Μεταξούλης, Χάβος, Θύμιος (84' Γεωργίου), Σάλα, Μαντέλος, Μαστρογιάννης, Δάβαρης (68' Φ. Ζαρκαδούλας)

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Βένιος, Φόνσος, Πάλλας, Χιονάς, Τουμπουλίδης, Τσίκος, Τσαμπάζης (50' Ραζακιάς), Γιουβρής (70' λ. τρ. Μίνχεβ), Βεϊζάι (44' λ. τρ. Σάρλας), Γκαγκαστάθης, Καραγιάννης.