«Επιτέλους νίκη» για Καλαμάκι!

«Επιτέλους νίκη» για Καλαμάκι!

Ξεπέρασε το εμπόδιο του Πανθησειακού στο ντέρμπι των ουραγών η ομάδα του Νίκου Μανωλά και πήρε βαθιά... ανάσα (1-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 07/01/2017

Στο ύψος των περιστάσεων στάθηκε αυτή τη φορά το Καλαμάκι και έκανε θετικό ξεκίνημα στο 2017! Η ομάδα του Νίκου Μανωλά ξεπέρασε το εμπόδιο του Πανθησειακού στο ντέρμπι των ουραγών στον 3ο όμιλο της Β' κατηγορίας και επέστρεψε στις νίκες μετά από περίπου δύο μήνες (1-0)! Συγκεκριμένα, ήταν 13 Νοεμβρίου όταν το συγκρότημα των νοτίων προαστίων έπαιρνε για τελευταία φορά τρίποντο, κερδίζοντας εκτός έδρας με 1-0 την Αρμενική! Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι η σημερινή (7/1) ήταν η πρώτη εντός έδρας για το Καλαμάκι μετά από εκείνη της πρεμιέρας του πρωταθλήματος απέναντι στον Ποσειδώνα Γλυφάδας!

Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν με επτά ελλείψεις λόγω ιώσεων, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πανηγυρίσουν το τρίποντο χάρη σε ένα πλασέ του Κοτόπουλου στο 50' (1-0). Μάλιστα, στις αρχές του αγώνα, συγκεκριμένα στο 3', είχαν και δοκάρι σε σουτ του Κατσίποδα.

Διαιτητής ήταν ο Μημίδης, με βοηθούς τους Παναγιωτάρα και Μπαράκο.

ΚΑΛΑΜΑΚΙ (Νίκος Μανωλάς): Τζιβελέκης, Κοτόπουλος, Καραγιάννης, Καλύβας, Ν. Γεροντάρης, Ιωακειμίδης, Χρυσολωράς (87' Μούκας), Ταμπάκου, Καφέτζης, Μ. Γεροντάρης, Κατσίποδας (75' Μακρής)

ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Πάλλης): Τσαλίκης, Κοράκι (72' Γεωργακάκος), Αθανασόπουλος, Κραβαρίτης, Κορφιάς, Παπαδόπουλος, Αλεξόπουλος, Καλαντζής, Γκύρτης (55' Παναγόπουλος), Αλιμάρας, Μαλτέζος (55' Κόκας).