Από κοντά ο Αστέρας Ζωγράφου

Από κοντά ο Αστέρας Ζωγράφου

Το σύνολο του Πρέντραγκ Σομπότοβιτς «καθάρισε» και την Κορωνίδα (3-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 14/01/2017

Σε στενή επαφή με τις δύο πρώτες θέσεις εξακολουθεί να βρίσκεται στον 2ο όμιλο της Β' κατηγορίας ο Αστέρας Ζωγράφου, που πραγματοποιεί εξαίσια σεζόν, σε συνέχεια της περσινής του παρουσίας. Το σύνολο του Πρέντραγκ Σομπότοβιτς «καθάρισε» και την Κορωνίδα (3-0), πιάνοντας στη 2η θέση τον Απόλλωνα Χαλανδρίου, που αντιμετωπίζει αύριο (15/1) στο Ίλιον τον Ολυμπιακό Λιοσίων στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας. Οι κυανέρυθροι μπήκαν «ζεστά» στο ματς, έχοντας δοκάρι μόλις στο 5' μετά από σουτ του Κυριαζή, για να προηγηθούν τελικά στο 20' χάρη σε κεφαλιά του Μαρκεζίνη. Στο 65' ο Ευθυμίου έκανε το 2-0 με λόμπα πάνω από τον Α. Σουιτζόγλου, απέναντι στον οποίο βρέθηκε, αφού πρώτα έσπασε το τεχνητό οφσάιντ των φιλοξενούμενων. Στο 91' ο Κουμαριανός διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με ατομική ενέργεια και σουτ.

Διαιτητής ήταν ο Κωστούλας, με βοηθούς τους Τζανή και Ανδρουτσόπουλο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Πρέντραγκ Σομπότοβιτς): Λέκκας, Στραβοδήμος, Καραμάνος, Κυριαζής, Ορφανός, Παπαθανάσης, Γαλανός (85' Νταλές), Χατζησπύρος, Ευθυμίου (70' Παπαδημητρίου), Σπυρόπουλος, Μαρκεζίνης (60' Κουμαριανός)

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Δημήτρης Αποστόλου): Α. Σουιτζόγλου, Αναστασόπουλος, Ντούρας, Καραμπέκος, Στίμος, Ματία (30' Κοσμάς), Θεοφιλόπουλος, Στάης (60' Η. Σουιτζόγλου), Κοκόλης (75' Λυερός), Αποστόλου, Κώττης.