Πήρε το ντέρμπι η Αλσούπολη!

Πήρε το ντέρμπι η Αλσούπολη!

Με γκολ του Ιακωβίδη στο 65' επιβλήθηκε με 1-0 της Ελευθερούπολης στη μάχη της Νέας Ιωνίας.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 14/01/2017

Μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της Νέας Ιωνίας αναδείχθηκε η Αλσούπολη! Η ομάδα του Πάνου Καλαϊτζίδη επιβλήθηκε με 1-0 της Ελευθερούπολης στο δημοτικό στάδιο της πόλης και παρουσία περίπου 300 φιλάθλων, σημειώνοντας ένα αποτέλεσμα που έχει διπλή αξία... Πρωταγωνιστής για τους τυπικά γηπεδούχους ήταν ο Ιακωβίδης, ο οποίος σκόραρε στο 65' με κοντινό πλασέ στο πρώτο δοκάρι μετά από συνδυασμό και σέντρα του Βαρσαμή, που είχε μπει στο ματς λίγα λεπτά πιο πριν, δικαιώνοντας τον προπονητή του, για να πετύχει το 1-0 που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση. Οι κιτρινόμαυροι είχαν την ελαφρά υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δεν μπόρεσαν όμως να βρουν τους διαδρόμους απέναντι σε μία καλοστημένη ομάδα, που έπαιξε με αντεπιθέσεις, χάνοντας έτσι πολύτιμο έδαφος στη μάχη της ανόδου. Από την άλλη, οι πράσινοι πήραν το τρίποντο και μαζί τη βαθμολογική ανάσα που ζητούσαν, στην προσπάθεια που κάνουν για απομάκρυνση από τις τελευταίες θέσεις στον 2ο όμιλο της Β' κατηγορίας.

Διαιτητής ήταν ο Αντωνίου, με βοηθούς τους Κουντουρέλη και Δεληθοδωρή.

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Πάνος Καλαϊτζίδης): Κωτσάκης, Μύττης, Μπουρλέσης, Μούζος, Τομπουλίδης, Αβραμάκης, Βασιλάκος (60' Βαρσαμής), Τσιάνος, Ιακωβίδης, Δωρής (72' Τσαμπαζέλης), Μυλώβας (90' Θεοδωρίδης)

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Γαληνός Νικολαΐδης): Μολφέσης, Αγγελακόπουλος, Δρυμωνίτης (55' Αχμέτ), Κατσούδας, Φατούρος, Γκόλιας, Δαυίδ, Τσουτσουδάκης, Τσούκας, Χαλάς, Ζαχαρόπουλος (72' Βλάχος).