«Υψηλές πτήσεις» για Ατρόμητο Χαλανδρίου

«Υψηλές πτήσεις» για Ατρόμητο Χαλανδρίου

Συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στις πρώτες θέσεις η ομάδα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου (3-1 τον Άτταλο).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 14/01/2017

Υποψηφιότητα για την άνοδο στην Α' κατηγορία βάζει -μεταξύ άλλων- και ο Ατρόμητος Χαλανδρίου, στις τάξεις του οποίου είναι εμφανές πως έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Η ομάδα των βορείων προαστίων πήρε ακόμη μία νίκη, αυτή τη φορά με 3-1 στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων απέναντι στον ΑΟΝΦ Άτταλο, παραμένοντας κοντά στις πρώτες θέσεις του 2ου ομίλου στη Β' κατηγορία. Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα με ανατροπή στο σκορ, αφού μόλις στο 7' ο Συγγελάκης είχε κατορθώσει να βάλει... μπροστά την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας (1-0). Στο 32' ο Κ. Δρόσης έφερε το ματς στα ίσια με σουτ (1-1), δίνοντας το έναυσμα για την αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, που κορυφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 51' ο Λαζόπουλος πέτυχε το 1-2 με σουτ εκτός περιοχής, ενώ στο 65' ξανά ο Κ. Δρόσης διαμόρφωσε το 1-3 με κοντινό σουτ.

Διαιτητής ήταν ο Σταυρόπουλος, με βοηθούς τους Κωσταγιάννη και Μυλωνάκη.

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ (Γιάννης Βολιώτης): Ρήγας, Δούκας, Χρυσανθακόπουλος (46' Σαββίδης), Ξύγκος (27' Ραγιάς), Συγγελάκης, Αδαμόπουλος, Σούλα, Καρβούνης, Παπαϊωάννου, Φέκας, Βασιλόγιαννης (86' Μαυρίδης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛ. (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Καπάνταης, Φλέγκας, Αφεντουλίδης, Ο. Δρόσης, Παντέλογλου, Μαυροματάκης, Ρηγόπουλος (54' Αλ Ουρεϊκάτ), Λαζόπουλος (83' Μιχάλης), Κ. Δρόσης, Μπουτσικάρης, Μακρής (76' Δούκας)