«Επιτέλους νίκη» για Κοψαχείλα!

«Επιτέλους νίκη» για Κοψαχείλα!

Μετά από δύο μήνες η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου επέστρεψε στις νίκες με αντίπαλο τους Αμπελοκήπους (2-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 14/01/2017

«Στοπ» σε ένα παρατεταμένο αρνητικό σερί έβαλε η Κοψαχείλα, που πανηγύρισε σήμερα (14/1) την πρώτη της νίκη για το 2017. Η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου λύγισε με 2-1 τους Αμπελοκήπους, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες μετά από δύο μήνες, διάστημα στο οποίο είχε επτά αγωνιστικές μακριά από τρίποντο. Έτσι, κατάφερε να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις στον 3ο όμιλο της Β' κατηγορίας, φτάνοντας μάλιστα την αντίπαλό της στην 9η θέση.

Στο 24' ο Τσίκος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Γκαγκαστάθη, με τους φιλοξενούμενους να «απαντούν» στο 59' και να φέρνουν το ματς στα ίσια χάρη σε κοντινό πλασέ του Π. Μυλωνά. Οι γηπεδούχοι δεν το... έβαλαν κάτω και δικαιώθηκαν! Στο 73' ο Τουμπουλίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ και διαμόρφωσε το «χρυσό» 2-1 για την Κοψαχείλα!

Διαιτητής ήταν ο Μητράκος, με βοηθούς τους Κοκαρίδα και Ζήση.

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Βένιος, Φόνσος, Πάλλας, Χιονάς (61' λ. τρ. Μπαξεβάνης), Τουμπουλίδης, Τσίκος, Πελεκάσης (71' λ. τρ. Τζαμπάζης), Γκαγκαστάθης, Πρίφτης, Οτάντζης, Καραγιάννης (54' Μακρυπίδης)

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Γιώργος Μάλλης): Ζαραβέλης, Ν. Μυλωνάς, Κίτσος, Λόντος, Βικάνι, Τόσκα, Πασβούρης (68' Αλεξιάδης), Ανδριόπουλος (54' Π. Μυλωνάς), Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Αναστασιάδης.