Χωρίς νικητή η ματσάρα των Βριλησσίων!

Χωρίς νικητή η ματσάρα των Βριλησσίων!

Ισόπαλες αναδείχθηκαν η ομώνυμη ομάδα και ο Βοτανικός, σε ματς με φινάλε «θρίλερ» (2-2).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 15/01/2017

Εκπληκτικό ματς έγινε στα Βριλήσσια το απόγευμα του Σαββάτου (14/1), με τα τελευταία λεπτά να κόβουν την... ανάσα στους φιλάθλους που είχαν την τύχη να το παρακολουθήσουν! Η ομώνυμη ομάδα κατάφερε με ανατροπή στο σκορ να πάρει το προβάδισμα απέναντι στον Βοτανικό στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, ωστόσο στις καθυστερήσεις δέχθηκε το γκολ που της στέρησε δύο πολύτιμους βαθμούς, με τις δύο ομάδες να μένουν τελικά στο «χορταστικό» και δίκαιο 2-2! Μετά από 42 λεπτά αγώνα οι φιλοξενούμενοι, που είχαν ανάγκη από βαθμούς, πήραν το προβάδισμα χάρη σε φάουλ του Σταματούλη, με τους γηπεδούχους να «επιστρέφουν» στο ματς και να παίρνουν το προβάδισμα με αντεπίθεση διαρκείας λίγο πριν από το τέλος! Στο 80' ο Μακρυπίδης ισοφάρισε σε 1-1 με πλασέ και στο 88' ο Κατσιμίχας έφερε τα... πάνω κάτω με κοντινό πλασέ για το 2-1. Εκεί που όλοι πίστεψαν πως τα Βριλήσσια θα έφταναν στο τρίποντο, ο Αρβανιτάκης σκόραρε με πλασέ στο 91' και έσωσε τον βαθμό για την Ένωση.

Διαιτητής ήταν ο Γενναίος, με βοηθούς τους Παναγιωτάρα και Μαραθωνίτη.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Σπύρος Σδράλαγκας): Κουγιανός, Νικολογιάννης, Δημητρέλος, Μπαντούνας (83' Γκίζης), Χατζηγρυπάρης, Καλογήρου (67' Καγιώργης), Γκότσης (54' Σαχινίδης), Κατσιμίχας, Μακρυπίδης, Τσαβαλιάς, Πουλάκης

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ (Θεόδωρος Ταμπάς): Αθανασόπουλος, Παναγόπουλος, Χ. Ζαχαράκης, Χαμουρίδης, Ι. Ζαχαράκης, Κολοκυθάς, Τσεβάς (60' Θεοδωρέλος), Σταματούλης, Αρβανιτάκης, Καπλάνης (75' Νυκτάκης), Ευθυμιόπουλος (70' Κοντάκος).