Ξέσπασε ο Χαραυγιακός στην Καισαριανή

Ξέσπασε ο Χαραυγιακός στην Καισαριανή

Έπρεπε να περάσουν 50 μέρες για το Χαραυγιακό ώστε η ομάδα να κερδίσει σε αγώνα πρωταθλήματος!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 15/01/2017

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 1-5

Βέβαια ενδιάμεσα υπήρξε η διακοπή των Χριστουγέννων και η πρόκριση στα πέναλτι απέναντι στο Καματερό για το Κύπελλο. Όπως και να έχει ο Χαραυγιακός μετά από τρεις ισοπαλίες και τη βαριά τριάρα από το Θρίαμβο Χαϊδαρίου ξέσπασε απέναντι στον Μικρασιατικό επικρατώντας με 5-1 μέσα στην Καισαριανή! Αυτή η νίκη γίνεται ακόμη πιο σημαντική, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου γκέλαρε απέναντι στον Φωστήρα Ηλιούπολης και μείωσε τη διαφορά στους πέντε πόντους από την κορυφή και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τον Άρη Πετρούπολης την Τετάρτη. Κορυφαίος για την ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη ήταν ο Αναστασόπουλος που πέτυχε χατ-τρικ (51’, 63’, 89’), ενώ τα άλλα γκολ σημείωσαν ο Ζήσης στο 74’ και ο Φωστέρης με πέναλτι στο 88’. Για τους γηπεδούχους σκόραρε ο Ψαραδέλης με πέναλτι στο 78’, φάση στην οποία αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Παπαδημητρίου. Δοκάρι είχε σε κεφαλιά ο Ράμμος στο 20’. 

Διαιτητές: Σφακιανάκης, Κουντουρέλλης - Λυμπερόπουλος

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ: Κωνσταντόπουλος, Παπαχειμώνας (79’ Γκεμίσης), Βουτυράς, Βασιλάκης, Βλάχος Θ. (70’ Σταματέας), Κολοβός Η., Πρασσάς, Χαζίσας, Πετρίτσης, Ψαραδέλης, Βλάχος Π. (46’ Βιτζηλαίος).

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Χαρίσης, Ζαρίφης, Παπαδημητρίου, Κωνσταντόπουλος, Βαζούκης, Τουγουντζόγλου (77’ Μακρυγιάννης), Κουντουριώτης (86’ Τάγκαλος), Φωστέρης, Κωνσταντίνου (46’ Ζήσης), Αναστασόπουλος, Ράμμος.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 00:46