Με ανατροπή και... Μπαξεβάνη η Κοψαχείλα!

Με ανατροπή και... Μπαξεβάνη η Κοψαχείλα!

Η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου λύγισε με δυσκολία την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων (2-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 22/01/2017

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε η Κοψαχείλα, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δύο συνεχόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις της. Η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου λύγισε, έστω και με δυσκολία, την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, της οποίας επιβλήθηκε με 2-1, ανεβαίνοντας στις μεσαίες θέσεις της κατάταξης στον 3ο όμιλο της Β' κατηγορίας.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Στέργιος Μπαξεβάνης, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, για να πετύχει δύο γκολ και να οδηγήσει την ομάδα του σε σπουδαία ανατροπή! Μόλις στο 10' οι πράσινοι, που στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, προηγήθηκαν με κοντινή κεφαλιά του Πετανάι. Ωστόσο, στο τελευταίο ημίωρο ήρθαν τα... πάνω κάτω! Στο 65' ο Μπαξεβάνης έφερε το ματς στα ίσια με κοντινό πλασέ, ενώ στο 82' ο 23χρονος άσος έκανε το 2-1 με σουτ εκτός περιοχής. Αξίζει να αναφερθεί πως οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι: οι φιλοξενούμενοι σε σουτ του Παρασκευόπουλου στο 30' και οι γηπεδούχοι σε κεφαλιά του Πρίφτη στο 60'.

Διαιτητής ήταν ο Κατοίκος, με βοηθούς τους Μουρουνάκη και Κωσταγιάννη.

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Βένιος, Φόνσος, Πάλλας, Οτάντζης, Τουμπουλίδης, Τσίκος, Μακρυπίδης (72' Βεϊζάι), Τσαμπάζης (46' Μπαξεβάνης), Πρίφτης (61' Κοντάκος), Γκαγκαστάθης, Καραγιάννης

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. (Φάνης Χασάπης): Ξυγκόπουλος, Στεργίου, Καρκάνης, Αντωνίου, Πανταζής, Κάτρης, Παρασκευόπουλος (72' Στράντσος), Γιαμάς, Λάμπος, Πετανάι, Ντίμο.