Όλα μηδέν στη Γλυφάδα

Όλα μηδέν στη Γλυφάδα
από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 22/01/2017

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΚΑΛΑΜΑΚΙ 0-0

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι Ποσειδών Γλυφάδας και Καλαμάκι έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία, ένα αποτέλεσμα που μάλλον βόλεψε περισσότερο τους γηπεδούχους που κράτησαν απόσταση ασφαλείας από την «ουρά».

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 23' όταν ο Ιωακειμίδης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο 27' ο Κατσιπόδας έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή όμως η μπάλα πέρασε ψηλά. Ο ίδιος παίχτης στο 36' είδε τον Ψωμάρα να του λέει "όχι" σε κοντινό σουτ. Στο 22' με σουτ του Τσακαλάκη κατέληξε στην αγκαλιά του σταθερότατου για ένα ακόμη ματς Τζιβελέκη.

Ο Γεροντάρης στο 69' και το 70' απείλησε με δύο σουτ, το ένα πέρασε ψηλά άουτ και το άλλο δίπλα από το δοκάρι του Ψωμάρα. Στο 76' ο Καραγιάννης έκανε κούρσα από τα αριστερά όμως το σουτ του δεν είχε τύχη όπως και τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος σούταρε καλύτερα και ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώξει σε κόρνερ.

Η τελευταία και μεγαλύτερη ευκαιρία για το Καλαμάκι ήρθε στο 90' όταν ο Γιοβανόπουλος αστόχησε εξ επαφής για να δώσει την νίκη στους φιλοξενούμενους, που έδειξαν να θέλουν περισσότερο το ματς.

Διαιτητές: Φίτσας, Καπίρης - Μητρόπουλος

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Ψωμάρας, Γαλανόπουλος, Γκοντζός, Ψωμάς, Σουλιμνιώτης, Μπαραδάκης (46'Μηρούμας), Αμαζίδης, Κουμούτσος (82'Μίτρε), Μουράτης, Τσακαλάκης, Ξενιτόπουλος (55'Βογιατζίδης)

ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Τζιβελέκης, Κοτόπουλος, Καραγιάννης, Καλύβας, Ιωακειμίδης (79'Ταμπάκου), Γιοβανόπουλος, Κατσιπόδας (46' Αθανασίου), Μποφίλιος (90'Κοντζαμπάς), Καφεντζής, Γεροντάρης Μ., Γιάρας