«Πετούσε φωτιές» ο ΠΑΟ Ρουφ!

«Πετούσε φωτιές» ο ΠΑΟ Ρουφ!

Όμορφο ποδόσφαιρο έπαιξε η ομάδα του Δημήτρη Παπασπύρου στο 5-1 επί της Αγίας Ελεούσας.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 28/01/2017

Συνέχεια στο αήττητο σερί του έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου (28/1) ο ΠΑΟ Ρουφ, φτάνοντας σε άλλη μία νίκη! Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Παπασπύρου έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο απέναντι στην Αγία Ελεούσα, της οποίας επιβλήθηκαν με το ευρύ 5-1, ενδεικτικό της διαφοράς δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Οι ερυθρόλευκοι είχαν καλό ρυθμό και σωρεία ευκαιριών κόντρα σε έναν αντίπαλο, που τα τελευταία επτά λεπτά αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, αφού αποχώρησε τραυματίας ο Γεροκωνσταντής, σε σημείο που είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές.

Μόλις στο 7' ο Μπεκατώρος άνοιξε το σκορ με πλασέ, ενώ στο 24' ο Χατζηγιαννακός βρήκε... δίχτυα με εκτέλεση κόρνερ! Στο 39' ο Σκεύη ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με μακρινό, ψηλοκρεμαστό σουτ, γράφοντας παράλληλα το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Τα πρώτα 25 λεπτά πέρασαν χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο, με τον Κύβελο να μειώνει σε 3-1 στο 70' με μακρινό σουτ. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση, αφού στα επόμενα πέντε λεπτά είχαν δύο γκολ και ένα δοκάρι! Στο 72' ο Φωτόπουλος έκανε το 4-1, στο 75' ο Νταβαρίνος «σημάδεψε» δοκάρι και στο επόμενο λεπτό διαμορφώθηκε το τελικό 5-1 μετά από όμορφη ενέργεια και κοντινό πλασέ του 16χρονου Ίσσα.

Διαιτητής ήταν ο Σχίζας, με βοηθούς τους Τσολακίδη και Γιαννόπουλο.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Δημήτρης Παπασπύρου): Κουνάδης (77' Κοντογιαννάτος), Τομπουλίδης, Χατζηγιαννάκος, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Σαμαράς (19' λ.τρ. Λαγκαδινός), Μπεκατώρος (68' Ίσσα), Νταβαρίνος, Φωτόπουλος, Σκεύη, Γαλάνης

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ (Ηλίας Ράμμος): Παναγιώτου, Παπαναστάσης, Ζαχαριουδάκης (52' Σταμόπουλος), Γιολδάσης, Καρύδης, Τουβάκης (65' λ.τρ. Μπαμπίκης), Καρατζάς, Κύβελος, Γεροκωνσταντής, Τζωρτζάτος (8' λ.τρ. Γεωργάς), Κάτσικας.

(Περιγραφή: Φώτης Κατσούφης)