«Ομορφιές» από Αθηναΐδα!

«Ομορφιές» από Αθηναΐδα!

Η ομάδα της Κυψέλης έκανε «περίπατο» απέναντι στον Βύρωνα και διατηρήθηκε σε απόσταση ασφαλείας στην κορυφή (5-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 28/01/2017

Είχε... κέφια η Αθηναΐδα σήμερα (28/1) το απόγευμα, προσφέροντας γκολ και θέαμα στους φιλάθλους της! Η ομάδα της Κυψέλης επικράτησε με 5-0 του ΑΟ Βύρωνα και διατηρήθηκε σε απόσταση ασφαλείας στην κορυφή του 1ου ομίλου στη Β' κατηγορία, δείχνοντας έτοιμη για το «άλμα» στην Α' ΕΠΣΑ! Οι ποδοσφαιριστές του Θανάση Ζαμπούρα είχαν εκρηκτική παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο προηγήθηκαν των αντιπάλων τους με 4-0!

Μόλις στο 11' ο Φίλος έκανε το 1-0 με κοντινή κεφαλιά, αφού πήρε το «ριμπάουντ» από το δοκάρι στο σουτ του Ρακιτζή, ενώ στο 20' ο Χαραλάμπους μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, για να γίνει έτσι το 2-0. Στο 33' ο Βαγγελής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με σουτ εκτός περιοχής και στο 37' ο Υφαντής με φάουλ έγραψε το 4-0 μέσα σε αποθέωση. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα, με τον Χαραλάμπους απλώς να διαμορφώνει το τελικό 5-0 με πλασέ μετά από ασίστ του Βαγγελή στο 62'.

Διαιτητής ήταν ο Δημητρακόπουλος, με βοηθούς τους Κατοίκο και Χριστοδούλου.

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Θανάσης Ζαμπούρας): Κοντογιώργος, Μπαρμπαδήμος, Τούρλας, Μπικώφ, Παπαθανάσης, Ρακιτζής (63' Κινδιλίδης), Βαγγελής (63' Στρατικόπουλος), Φίλος, Χαραλάμπους, Υφαντής, Νικολαΐδης

ΑΟ ΒΥΡΩΝ (Ανδρέας Μηλιάς): Γιαννούτσος, Κυρούδης, Κοντονάσιος, Ανδριανόπουλος, Ιωακειμίδης, Πορτάλιος, Ασπιώτης,Τσάκαλος (60' Γκιονπαπάι), Σταύρου (60' Κόρρας), Κώτσης (41' Βαφειάδης).