Απόλλων Χαλανδρίου από «ατσάλι»!

Απόλλων Χαλανδρίου από «ατσάλι»!

Η ομάδα του Χρήστου Βλάχου ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ στο ντέρμπι με τον ΠΟ Ψυχικού και πήρε άλλη μία σπουδαία νίκη (3-2).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 28/01/2017

Αποφασισμένοι να δώσουν και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους είναι στον Απόλλωνα Χαλανδρίου, προκειμένου να δουν το «όνειρο» της ανόδου στην Α' ΕΠΣΑ να γίνεται πραγματικότητα! Η ομάδα του Χρήστου Βλάχου ευτύχησε να πάρει ένα σπουδαίο τρίποντο στο ντέρμπι με τον ΠΟ Ψυχικού, ανατρέποντας το εις βάρος της 2-1 και μετατρέποντάς το στο τελικό 3-2! Οι κυανόλευκοι κατάφεραν να φύγουν από το γήπεδο χωρίς απώλειες, καταβάλοντας την παρέα του Σωτήρη Λεοντίου, ο οποίος πρόσθεσε ακόμη μία αξιόλογη εμφάνιση στο ενεργητικό του.
Μόλις στο 5' ο αριστεροπόδαρος άσος άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ (0-1), για να έρθει η ισοφάριση τέσσερα λεπτά αργότερα, χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γαλανόπουλου, το οποίο υποδείχθηκε σε χέρι του Περουτσέα (1-1). Ωστόσο, ο Λεοντίου πήρε πάλι τον... λόγο και με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-2 στο 17'! Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν εκ νέου στο 43', όταν ο Οικονομόπουλος βρήκε... δίχτυα με πλασέ, αξιοποιώντας την ασίστ του Κανδεράκη (2-2). Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα κυνήγησαν το γκολ της νίκης, το οποίο τελικά σημειώθηκε στο 74' με εντυπωσιακό τρόπο, όταν ο Γογγολίδης επιχείρησε σέντρα-σουτ και είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Χρανιώτη (3-2)! Το σκορ αυτό έμεινε μέχρι τέλους, για να δώσει το έναυσμα ένθερμων πανηγυρισμών στις τάξεις των κυανόλευκων!

Διαιτητής ήταν ο Γαβρίλης, με βοηθούς τους Ν. Κουτσογιάννο και Σταυρόπουλο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Κτενιαδάκης, Βλάχος, Βλογιανίτης, Λυμπερόπουλος, Β. Κούκος, Αγκόλι, Σταματής (92' Α. Κούκος), Γαλανόπουλος, Οικονομόπουλος (65' Μήτρου), Κανδεράκης, Γογγολίδης (87' Μπαρόμ)

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (Γιώργος Παπαδόπουλος): Χρανιώτης, Χ. Παπαπέτρου, Καπάνταης, Παπαδόπουλος, Αντωνάκος (46' Πατέλης), Ενορίτ, Περουτσέας (58' Βεντούρης), Κουκουμαφτσής, Καρυστινός, Λεοντίου (79' Ναστούλης), Μπέγκα.