Ελπίδα για σωτηρία!

Ελπίδα για σωτηρία!

Η ομάδα των Αγίων Αναργύρων υπέταξε τους Αμπελοκήπους (1-0), πανηγυρίζοντας τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα!

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 28/01/2017

Κι, όμως, στις τάξεις της Ελπίδας υπάρχει ακόμα η... ελπίδα για σωτηρία! Η ομάδα των Αγίων Αναργύρων πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της απέναντι στους Αμπελοκήπους και έφτασε στη νίκη με 1-0, που είναι η δεύτερη στο φετινό πρωτάθλημα. Έτσι, ανέβηκε στη 13η θέση του 3ου ομίλου της Β' κατηγορίας, δημιουργώντας παράλληλα την αίσθηση πως μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Νίκο Νικολακόπουλο, βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Ήταν απόλυτα δίκαιη η επικράτηση των γηπεδούχων απέναντι σε μία ομάδα, που είχε σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακά της. Ο Ζαραβέλης «κατέβασε τα ρολά» σε έξι-επτά περιπτώσεις, ωστόσο ήταν και ο άνθρωπος, που υπέπεσε στο πέναλτι από το οποίο προήλθε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.
Ήταν το 50' όταν ανέτρεψε εντός περιοχής τον Πετανάι, με τον διαιτητή Τσάγκαρη να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Γιαμά να σκοράρει για το 1-0. Στα τελευταία λεπτά η Ελπίδα είχε και δύο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ σε ισάριθμες προσπάθειες του Πετανάι, ο οποίος αρχικά στο 89' με κοντινό πλασέ και στη συνέχεια με φάουλ στο 94' «σημάδεψε» δοκάρι!

Βοηθοί του Τσάγκαρη ήταν οι Βασιλάκης και Λεοντακιανάκος.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. (Νίκος Νικολακόπουλος): Ξυδόπουλος, Στεργίου (62' Ράγγος), Καλκάνης, Αντωνίου, Πανταζής, Κάτρης, Παρασκευόπουλος (92' Πάσχος), Γιαμάς, Λάμπος (73' Α. Στάθης), Πετανάι, Ντίμο

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Γιώργος Μάλλης): Ζαραβέλης, Χριστοδούλου, Ν. Μυλωνάς, Λιόντος (56' Αλεξανδρής), Κωνσταντάτος, Τόσκα, Πασβούρης, Φώτου (68' Μοχάμεντ), Π. Μυλωνάς, Βαραμπούτης, Τριανταφυλλίδης (71' Κίκη).


(Περιγραφή: Πέτρος Κοσκινάς)