Νίκη για Βριλήσσια, οργή για Άγιο Δημήτριο

Νίκη για Βριλήσσια, οργή για Άγιο Δημήτριο

Συνεχίζουν να ζουν το όνειρό τους στα βόρεια προάστια, «φωνάζουν» στο Μπραχάμι (2-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 05/02/2017

Από τη μία, ευφορία για τη νέα νίκη, δεύτερη συνεχόμενη μετά την εκτός έδρας επί της Ανθούπολης, από την άλλη οργή και αγανάκτηση για τη διαιτησία! Εκ διαμέτρου αντίθετα ήταν τα συναισθήματα στις τάξεις των Βριλησσίων και του Αγίου Δημητρίου μετά το τέλος του αγώνα, που βρήκε θριαμβευτές με 2-1 τους γηπεδούχους του Γιάννη Χαραλαμπίδη, ο οποίος πραγματοποιεί ιδανικό ξεκίνημα στην τεχνική ηγεσία.

Αναφορικά με την εξέλιξη του σκορ, οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 18' με πλασέ του Πουλάκη, στο 25' ο Κοκλίδης «σημάδεψε» δοκάρι με σουτ εκτός περιοχής και 41' ο Βαμβακερής σκόραρε με κεφαλιά, αλλά το ματς δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης για οφσάιντ. Τελικά, στο 57' σημειώθηκε η ισοφάριση με τον Βαμβακερή να γράφει το 1-1 με πλασέ. Στο 70' ο Λυμπερόπουλος έκανε το 2-1 με πλασέ από πλάγια θέση, με τον Αβίντογλου να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, αλλά το σημαιάκι να σηκώνεται πάλι και να προκαλεί τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Άγιου Δημητρίου.

Στο Μπραχάμι «βράζουν» με τον Ε. Μαχαίρα και τους βοηθούς του, Τσαλίκη και Στάμο, χαρακτηρίζοντας «σφαγιαστική» τη διαιτησία τους. Μάλιστα, οι άνθρωποι της «Μπάρτσα» αναφέρονται στις φάσεις που εκτιμούν πως αδικήθηκε η ομάδα τους. Καταρχήν, υποστηρίζουν πως προηγήθηκε φάουλ του Γκίζη στον Βαμβακερή που δεν υποδείχθηκε, στη φάση που άνοιξαν το σκορ οι Βριλησσιώτες. Επίσης, ζητούν πέναλτι για ανατροπή του Αβίντογλου στο 67', ενώ ισχυρίζονται πως και τα δύο γκολ που πέτυχε η ομάδα τους, κακώς δεν μέτρησαν, υποστηρίζοντας πως σε καμία από τις δύο φάσεις δεν υπήρχε οφσάιντ.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Γιάννης Χαραλαμπίδης): Κουγιανός, Λυμπερόπουλος (85' Θεοδώρου), Γκίζης (56' Κατσιμίχας), Τσαβαλιάς, Πουλάκης, Μακρυπίδης (75' Γκότσης), Σαχινίδης, Καλογήρου, Μπαντούνας, Δημητρέλος, Νικολογιάννης

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Αντώνης Καρπούζας): Ρούσσος, Τζωρτζάτος (46' Τετριμίδας), Θανάση (56' Κυριάκης), Ανδρεαδάκης, Βαμβακερής, Χρυσοχόου, Κοκλίδης, Καραμπίνης, Ανδριόπουλος (73' Σταύρου), Διονυσόπουλος, Αβίντογλου.