Σπουδαία νίκη του Ατρόμητου Χαλανδρίου κόντρα στον ΠΟΨ

Σπουδαία νίκη του Ατρόμητου Χαλανδρίου κόντρα στον ΠΟΨ

Με ανατροπή ο Ατρόμητος Χαλανδρίου πέρασε από την έδρα του ΠΟΨ επικρατώντας με 2-1!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 06/02/2017

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 1-2

Οι γηπεδούχοι σημείωσαν το 1-0 στην πρώτη τους ουσιαστικά ευκαιρία όταν ο Κοτσώνης σούταρε ο Ιατρούδης απέκρουσε προς στιγμήν ωστόσο ο απερχόμενος Συγγρός από κοντά άνοιξε το σκορ, βάζοντας "φωτιά" στο γήπεδο.

Στην συνέχεια το παιχνίδι μεταφέρθηκε στον χώρο του κέντρου με τις μονομαχίες να... δίνουν και να παίρνουν. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Δρόση στο 34' με την μπάλα να βρίσκει πάνω του από σουτ και να καταλήγει στα δίχτυα με αρκετή δόση τύχης. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για οφσάϊντ ωστόσο το 1-1 ήταν γεγονός. Σε αυτό το σημείο υπήρξε... μπλακ άουτ για τους "πράσινους" και η νευρικότητα βγήκε μέσα στο γήπεδο. Ο Ατρόμητος το εκμεταλλεύτηκε πλήρως και πέτυχε στο 40' το 1-2 με ωραίο πλασέ του Μακρή ο οποίος ξέφυγε στην πλάτη της άμυνας ταχύτατα.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΟΨ μπήκε νωθρά και οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μαυρομματάκη στο 70' ωστόσο λίγο πριν το φινάλε η ομάδα του Ψυχικού πίεσε για την ισοφάριση και έχασε στο 85΄ Τουμάση και στο 90' με τον Ναστούλη δύο καλές στιγμές με την μπάλα να μην τους κάνει το "χατίρι" και το 1-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΟΨ: Χρανιώτης, Παπαπέτρου, Ζιλάλι (46'Βερρόπουλος), Παπαδόπουλος, Κούκους, Μπραχιμλάρι, Κοτσώλης (66'Ναστούλης), Λεοντίου (58'Κουκουμαρτσής), Τουμάσης, Ζίβκοβιτς, Συγγρός

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιατρούδης, Φλέγκας, Αφεντουλίδης, Δρόσης, Παντελόγλου, Μαυρομματάκης, Μακρής, Λαζόπουλος (70'Καραθανασόπουλος), Δρόσης, Μπουτσικάρης, Ρηγόπουλος (27'Μιχάλης, 81'Τασιόπουλος)