Σε ανοδική πορεία η Θύελλα του Ανδρέα Μαντζούνη

Σε ανοδική πορεία η Θύελλα του Ανδρέα Μαντζούνη

Έκανε ντέρμπι στα... χαρτιά η Θύελλα Αγίου Δημητρίου που νίκησε στην έδρα της τα Μελίσσια εύκολα με 3-0.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 07/02/2017

Καλά έχει ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος για τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου του Ανδρέα Μαντζούνη. Η ομάδα των νοτίων προαστίων μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία (με την Αρμενική). Μάλιστα αν ήταν πιο προσεκτική σε αυτό το παιχνίδι η Θύελλα θα μπορούσε να είχε φτάσει στη νίκη, αφού ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Έτσι, κερδίζει έδαφος στη βαθμολογία και το ματς της ερχομενης Κυριακής στην Τερψιθέα κόντρα στην πρωτοπόρο του ομίλου θα έχει τεράστιο ενδιάφερον.

Όσον αφορά το τελευταίο ματς με τα Μελίσσια παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο η ομάδα του Αγίου Δημητρίου επικράτησε δίκαια με 3-0. 

Τα δύο πρώτα γκολ των νικητών πέτυχε ο Κιουρανάκης στο 16' και στο 27' και το τρίτο ο Ταχιράϊ στο 66'.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Ζαγαρέλος, Ντότσικας(86' Δ. Ασημακόπουλος), Ρέτσος, Φαρμάκης, Τζελέφας, Κ. Ελευθεριάδης, Ταχιράϊ, Αγγελιδέλλης, Γ. Ελευθεριάδης(71' Ζαχαράκης), Κιουρανάκης(71' Διγενής).

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Νικολάου, Κωνσταντάκης, Λάνη, Ν. Τσούπανος(26' Τσιμπρικίδης), Στέλλας, Βολικάκης, Καρβούνης, Δ. Φακής(46' Καράτι), Γεωργατζέλης, Δημαράς(68' Ι. Φακής), Λυμπούσης

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η Θύελλα απέκτησε τον Αποστόλη Χονδρογιάννη 25 (ετών, μέσος) που σπούδαζε στην Κρήτη και έχει παίξει σε ομάδες του Ηρακλείου.