Επέστρεψε στις νίκες η Λυκόβρυση

Επέστρεψε στις νίκες η Λυκόβρυση

Με κορυφαίο και σκόρερ τον Κάντριου η ομάδα του Κώστα Ιωάννου λύγισε την αντίσταση του Φοίνικα Περιστερίου (2-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 11/02/2017

Μικρή παρένθεση αποδείχθηκε για τη Λυκόβρυση η ήττα της περασμένης εβδομάδας στο Περιστέρι από τη Χρυσούπολη. Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Β' κατηγορίας, η ομάδα του Κώστα Ιωάννου λύγισε την αντίσταση του Φοίνικα Περιστερίου, μετά από ένα μέτριο παιχνίδι στο οποίο κυριάρχησε ο δυνατός άνεμος, επικρατώντας με 2-1 χάρη σε δύο προσωπικά γκολ του Γιονάρντ Κάντριου, που εξελίχθηκε σε μορφή του αγώνα.

Μόλις στο 5' ο 23χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ με πλασέ (1-0), στο 57' ο Κολέζι «απάντησε» με σουτ εκτός περιοχής (1-1), όμως στο 77' «χτύπησε» πάλι ο Κάντριου και με νέο πλασέ έγραψε το 2-1, που έμελλε να είναι το αποτέλεσμα.

Διαιτητής ήταν ο Λυμπερόπουλος, με βοηθούς τους Τσελίκο και Τσάγκαρη.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Κέμπας, Παρδάλης, Κωτσιόπουλος, Τζέμης, Αγγελής, Π. Ραφτόπουλος, Γιαννόπουλος (88' Καβαλάρης), Μήτογλου, Κάντριου (91' Μπίτας), Δ. Ραφτόπουλος, Επταήμερος (68' Πάγκας)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Γιώργος Λαζάρου): Μυλωνάς, Λάσκαρης, Καρανικόλαος, Κουμπούρης, Κολέζι, Αγγελούσης, Αντωνίου (46' Καλαμοτουσάκης), Γιουλβανίδης (86' Χαντζάκος), Μπαϊραμπάς (80' Φαρρούκου), Δουληγέρης, Ζαχαράκης.