«Παλικάρι» ο ΠΟ Ψυχικού, πήρε βαθμό στο Παλαιό Φάληρο!

«Παλικάρι» ο ΠΟ Ψυχικού, πήρε βαθμό στο Παλαιό Φάληρο!

Η ομάδα του Γιώργου Σπυράκη δεν έφυγε άπραγη από την έδρα του πρωτοπόρου (1-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 11/02/2017

Είχε θεωρητικά το πιο δύσκολο έργο μεταξύ όλων των αγώνων που έχει κληθεί να δώσει στο φετινό πρωτάθλημα. Παρ' όλα αυτά, ο ΠΟ Ψυχικού τα πήγε περίφημα στο «Σ. Αγγελόπουλος», δείχνοντας εκ νέου πως βρίσκεται σε περίοδο ανάκαμψης! Η ομάδα των βορείων προαστίων έμεινε «όρθια» στο Παλαιό Φάληρο (1-1), υποχρεώνοντας σε «στραβοπάτημα» τους πρωτοπόρους του 2ου ομίλου της Β' κατηγορίας, που από την πλευρά τους δεν δείχνουν να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αισθανόμενοι πλέον την παρουσία τους στην 1η θέση να απειλείται. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ με κύριους εκφραστές τους Παπανδρέου, Κοθρά και Κωνσταντινίδη. Στο ίδιο διάστημα καταγράφηκε και το δοκάρι στην εκτέλεση φάουλ του Μαρούση μόλις στο 10'. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ωστόσο οι κυανέρυθροι βρήκαν τον τρόπο να προηγηθούν στο σκορ χάρη στην κοντινή κεφαλιά του Ντόνε στο 81'. Παρά το σοκ οι φιλοξενούμενοι πρόλαβαν να αντιδράσουν και να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής με τον βαθμό της ισοπαλίας! Ήταν το 87' όταν ο Μπραχιμλάρι εκμεταλλεύθηκε την ασυνεννοησία του Βλάμη με τον Καραμαλίγκα και με πλασέ προ κενής εστίας διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Διαιτητής ήταν ο Αλάμπεης, με βοηθούς τους Γιαννόπουλο και Αραβίδη.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής): Καραμαλίγκας, Βλάμης (87' Τρυφωνίδης), Τοπάλι (56' Μάλης), Κοθράς, Λεκαράκος, Ασλανίδης (46' Γκιόλας), Μητροφάνης, Μαρούσης, Παπανδρέου, Ντόνε, Κωνσταντινίδης

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (Γιώργος Σπυράκης): Χρανιώτης, Παπαπέτρου, Βερόπουλος, Παπαδόπουλος, Κούκος, Μπραχιμλάρι, Κοτσώνης (90' Καρυστινός), Λεοντίου, Τουμάσης, Ζίφκοβιτς (60' Καπάνταης), Συγγρός (71' Βεντούρης).