Συνήλθε γρήγορα ο Αστέρας Ζωγράφου

Συνήλθε γρήγορα ο Αστέρας Ζωγράφου

Ξεπέρασε τη συντριβή από τον Ολυμπιακό Λιοσίων η ομάδα του Πρέντραγκ Σομπότοβιτς και επέστρεψε στις νίκες (2-1 την Αλσούπολη).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 11/02/2017

Κατάφερε να διαχειριστεί γρήγορα ο Αστέρας Ζωγράφου τη «βαριά» ήττα της περασμένης αγωνιστικός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Λιοσίων και επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών! Η ομάδα του Πρέντραγκ Σομπότοβιτς επικράτησε με 2-1 της Αλσούπολης και παρέμεινε σε απόσταση... αναπνοής από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου, που πλέον βρίσκεται στη 2η θέση του 2ου ομίλου στη Β' κατηγορία.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα (30') ο Σπυρόπουλος άνοιξε το σκορ με ατομική ενέργεια και αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα (1-0), για να έρθει στο 50' ο Κουμαριανός και να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του με προβολή μετά από γύρισμα του Λαζάρου (2-0). Στο 80' ο Ιακωβίδης μείωσε για την Αλσούπολη με κεφαλιά, όμως η ομάδα της Νέας Ιωνίας δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι περισσότερο. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι κυανέρυθροι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ευθυμίου στο 90' με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητής ήταν ο Αργυρός, με βοηθούς τους Κουτσογιάννο και Ν. Φωτόπουλο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Πρέντραγκ Σομπότοβιτς): Λέκκας, Στραβοδήμος, Ορφανός, Κυριαζής, Εξηντάρης, Παπαθανάσης, Λαζάρου (92' Αμπατζής), Χατζησπύρος, Κουμαριανός (58' Ευθυμίου), Σπυρόπουλος, Καραμάνος

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Πάνος Καλαϊτζίδης): Κωτσάκης, Μύττης, Μπουρλέσης, Μούζος, Τομπουλίδης, Αβραμάκης, Βαρσάμης, Παπαδόπουλος, Θωμάκος, Δωρής (60' Τσιάνος), Τοπάλλης (46' Ιακωβίδης).