Πετούσε...φωτιές η Διάνα Ηλιούπολης!

Πετούσε...φωτιές η Διάνα Ηλιούπολης!

Μεγάλη νίκη σημείωσε η Διάνα Ηλιούπολης κόντρα στον ΑΟ Περιστερίου με το ευρύ 3-0!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 11/02/2017

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 3-0

Οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μιχαηλίδη έδειξαν ψυχή και ουσία και κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Τα πρώτα λεπτά ήταν δύσκολα και για τις δύο ομάδες καθώς ο αέρας ήταν αρκετός και δεν άφηνε τις δύο ομάδες να δημιουργήσουν.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με το σουτ του Λιαγκόζη να περνάει λίγο άουτ στο 14'.

Στο 23' ο Παριανός απάντησε για τη Διάνα με τον Φραγκίσκο να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 27' ο Λιαγκόζης βρέθηκε κοντά στο γκολ ωστόσο το πλασέ του πέρασε ξυστά άουτ.

Στο 34' ο Ιβάν Ρούσεφ εκτέλεσε φάουλ όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 38' ο Παριανός σούταρε όμως ο Φραγκίσκος ήταν σε ετοιμότητα. Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με διπλή ευκαιρία του Κρεμμύδα. Αρχικά το πρώτο του σουτ το απέκρουσε ο Κόρρας και εν συνεχεία το δεύτερο σουτ του κόντραρε με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

Στην επόμενη φάση η Διάνα τιμώρησε τους φιλοξενούμενους. Ο Ρούσεφ από την άσπρη βούλα έκανε το 1-0 (νωρίτερα το πέναλτι κέρδισε ο Καλλέργης) στέλνοντας τον Φραγκίσκο από την δεξιά γωνία και την μπάλα από την αριστερή.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε η Διάνα είχε την κατοχή ωστόσο οι φάσεις λιγόστεψαν.

Την μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση έχασε ο Κρεμμύδας στο 65' όταν η έξυπνη λόμπα του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 72' οι γηπεδούχοι τιμώρησαν ξανά τον αντίπαλο τους με μια πανέξυπνη και γρήγορη αντεπίθεση όπου είχε τελικό αποδέκτη τον Καλλέργη για το 2-0.

Το τελικό 3-0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας της Ηλιούπολης που δίνει μεγάλη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Αναμφίβολα, το ματς που έκανε η Διάνα ήταν από τα καλύτερα φετινά της και απέδειξε πως μπορεί να φτάσει στην παραμονή. Σταθεροί σε ένα ακόμη ματς οι μικροί Κόρρας και Τζιβελέκης.  

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Καρατζίκας - Κουντουρέλης

ΔΙΑΝΑ: Κόρρας, Γιαννακόπουλος, Σάρρα, Τζιβελέκης (78' Φαρμάκης), Νίκολι, Σούλας, Καλλέργης, Αναστασίου, Μπαλαφούτης Α. (83' Παπαδημητρίου), Ρούσεφ, Παριανός (65' Μπαλαφούτης Χ.)

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Φραγκίσκος, Τσαλγιτσόπουλος, Μπούζας, Κωνσταντόπουλος, Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Οκσισόγλου, Πλέστης, Κρεμμύδας, Λιαγκόζης (62’ Ιατρούδης), Χέλμης