Ξέφυγε ο Πανερυθραϊκός!

Ξέφυγε ο Πανερυθραϊκός!

Στο +6 από τη Δόξα Βύρωνος βρίσκεται πλέον η ομάδα του Αντώνη Τσιμπάκη που «καθάρισε» τον Άγιαξ Ταύρου (0-3).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 12/02/2017

Δεν άφησε την ευκαιρία που παρουσιάστηκε να πάει χαμένη ο Πανερυθραϊκός και έγινε... καπνός! Η ομάδα του Αντώνη Τσιμπάκη αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της Δόξας Βύρωνος στο Καματερό το απόγευμα του Σαββάτου (11/2), αλλά και εκείνη των Σουρμένων από τον Άρη Πετρούπολης νωρίς το πρωί της Κυριακής (12/2), περνώντας με το εμφατικό 3-0 από το Παλαιό Φάληρο, όπου αντιμετώπισε τον ουραγό Άγιαξ Ταύρου. Με αυτό τον τρόπο, εκτόξευσε τη διαφορά της από τους κυανόλευκους στο +6 και από τους κοκκινόμαυρους στο +12! Πλέον, είναι σαφές ότι ο σύλλογος των βορείων προαστίων διατηρεί τον πρώτο λόγο στη μάχη του τίτλου και, κατ' επέκταση, στην προσπάθεια για συμμετοχή του στο μπαράζ με τον πρωταθλητή του 1ου ομίλου για την άνοδο στη Γ' Εθνική!

Το παιχνίδι που έγινε στο «Σ. Αγγελόπουλος» αποδείχθηκε τυπική διαδικασία για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι βρέθηκαν να προηγούνται με διαφορά δύο τερμάτων από το πρώτο ημίχρονο χάρη σε ισάριθμα γκολ του Μπρίλη στο 33' και στο 44'. Στο 81' ο Αντωνιάδης έγραψε το 0-3 και κάπου εκεί το βαθμολογικό ενδιαφέρον της αναμέτρησης εξαλείφθηκε.

Διαιτητής ήταν ο Χαλδαίος, με βοηθούς τους Γιαννόπουλο και Κασιμάτη.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Φώτης Ζησάκης): Κορδάς, Στασινόπουλος, Ανδρέου, Θεοφάνους, Καντέλι, Σερδενές (71' Παλιαμάνης), Ερμάλ, Κούρτι, Παληγεώργος, Βασλαματζής (61' Οικονόμου), Σιώζος (46' Γεωργακόπουλος)

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γεωργακόπουλος, Καλένγκα (61' Μπενετάτος), Μπαμπαλούκας, Κουμπούλης, Αναγνώστης (82' Κατσάρας), Μπρίλης (71' Σινάνι), Αντωνιάδης, Τσεβάς.