Μπρούσαλης: Εμπειρία ζωής

Μπρούσαλης: Εμπειρία ζωής

Μέσω γραπτής δήλωσης ο 36χρονος τεχνικός γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Αστέρα Εξαρχείων, μαζί με τον συνεργάτη του, Γιώργο Διακογιάννη.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 13/02/2017

Όπως συμβαίνει με όλα τα ωραία, έτσι και η συμπόρευση του Αστέρα Εξαρχείων με τον Μίμη Μπρούσαλη έφτασε στο τέλος της. Ο 36χρονος προπονητής αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ιστορικής ομάδας, την οποία είχε αναλάβει το καλοκαίρι του 2015 και αφού πρώτα φόρεσε τη φανέλα της για ένα εξάμηνο. Μέσω γραπτής δήλωσης, στις γραμμές της οποίας είναι ευδιάκριτη η συγκίνησή του για το «αντίο», ο νεαρός τεχνικός αφενός γνωστοποίησε την απόφασή του, αφετέρου μοιράστηκε κάποιες σκέψεις του από αυτό το «μαγικό ταξίδι», όπως το χαρακτήρισε. Αναλυτικά, η δήλωση του Μίμη Μπρούσαλη, η οποία συνυπογράφεται και από τον στενό του συνεργάτη, Γιώργο Διακογιάννη, έχει ως εξής:

«Μετά από 20 μήνες στον πάγκο του Αστέρα Εξαρχείων, ήρθε η στιγμή της αποχώρησης. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, καθημερινά σε συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές μας, προσπαθήσαμε και καταφέραμε να γίνουμε ομάδα. Μία ομάδα που δεν θυσίασε το θέαμα στον βωμό της βαθμοθηρίας. Μια ομάδα που στόχος ήταν οι ποδοσφαιριστές της να κατανοήσουν πως παίζεται αυτό το παιχνίδι και να αναζητήσουν λύσεις σε ό,τι προκύπτει εντός γηπέδου, παίρνοντας πρωτοβουλίες, ακόμα και διορθώνοντας ενίοτε τα λάθη του προπονητικού τιμ. Νοήμονες αθλητές, με ρόλους που αποτελούν κομμάτια ενός παζλ, το παζλ της ομάδας, της δικής μας ομάδας. Ο στόχος επετεύχθη, το ταξίδι ήταν μαγικό, γεμάτο εμπειρίες. Ο προορισμός άγνωστος μιας και πλέον είναι σε αναζήτηση...
Χρωστάμε μια συγγνώμη σε όσους αισθάνθηκαν πως τους αδικήσαμε, είμαστε άνθρωποι και καθημερινά κάνουμε λάθη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας εμπιστεύθηκαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα και τον κόσμο που μας στήριζε κάθε Κυριακή. Όσο για τους ποδοσφαιριστές και όσους αθόρυβα ήτανε δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα, θα χρησιμοποιήσουμε το ρητό του Νίκου Καββαδία ελαφρώς παραφρασμένο: [Το 'ευχαριστώ' είναι πρόστυχη πληρωμή. Όταν μια ομάδα ανθρώπων ζούνε ο ένας με την ανάσα του άλλου, δεν χωράει πληρωμή].
Να είστε όλοι καλά.
Εις το επανιδείν».

 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017 15:12