Στο σωστό δρόμο η Λαύρα Αργυρούπολης!

Στο σωστό δρόμο η Λαύρα Αργυρούπολης!

Αν συνεχίσει τις εμφανίσεις, όπως αυτή της Κυριακής απέναντι στον ΠΑΣ Αθηνών (κέρδισε με 4-0) η ομάδα του Αργύρη Ψαρρού θα φτάσει στην πολυπόθητη άνοδο!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 14/02/2017

Μάλιστα από την ίδια τη Λαύρα αναφέρουν ότι η ομάδα έπαιξε "ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο άλλης κατηγορίας", δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την απόλυτη ικανοποίησή τους για την εμφάνιση. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση των Αργυρουπολιτών αναφέρει: "Από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Αθηνών 1966 μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Εύκολη νίκη του αντρικού τμήματος της ΛΑΥΡΑΣ με 4-0.

Ισοπεδωτική και ασταμάτητη η ομάδα δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα. Οι αντίπαλοι δεν είχαν ούτε μια ευκαιρία, δεν χρειάστηκε να επέμβει ούτε μία φορά ο τερματοφύλακας μας που ήταν σε όλο τον αγώνα απλός θεατής. Φοβερό πάθος, ταχύτητα, δύναμη, εναλλαγές στις πάσες σε 1ο χρόνο με ακρίβεια και γενικά έκπληκτή εμφάνιση από όλους όσους αγωνίστηκαν από τη ΛΑΥΡΑ.

Φυσικά η αντίπαλη ομάδα δεν είναι κριτήριο για την άνοδο, μιας και είναι μία καινούργια ομάδα που φέτος προσπαθεί να βρεθεί στο γήπεδο. Η σημερινή όμως εμφάνιση της ΛΑΥΡΑΣ, ήταν τόσο καλή σε τεχνικά στοιχεία και ταχύτητα, που σίγουρα μας γεμίζει με αισιοδοξία για την πορεία στο Πρωτάθλημα.

Συγχαρητήρια σε όλους και ευχόμαστε να συνεχίσουν την προσπάθεια με αμείωτο ρυθμό και ένταση σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του Πρωταθλήματος. Οι σημερινοί σκόρερς ήταν οι: Παπαδημητρίου, Νομικός (x2) και Δετοράκης.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!".