ΠΕΥΚΗ: Μπορεί και καλύτερα η νεανική ομάδα!

ΠΕΥΚΗ: Μπορεί και καλύτερα η νεανική ομάδα!

Θα επιδιώξει το καλύτερο η ομάδα των βορείων προαστίων απαλλαγμένη πλέον από το βαθμολογικό άγχος

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 16/02/2017
Μάλιστα ο νεαρός άσος της ομάδας Μάριος Ανδρέου με αφορμή τη νίκη αυτή και αναφερόμενος για τους επόμενους στόχους δήλωσε: "Στο παιχνίδι με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου πιέσαμε τον αντίπαλό μας στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να φθάσουμε σε μια δίκαιη νίκη, Το "τρίποντο" αυτό θα μας δώσει την δυνατότητα να παρουσιάσουμε και θέαμα στα επόμενα ματς".
Από την πλευρά του ο Ζαχαρίας Κοταβέσης επισήμανε: "Στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην Δάφνη Παλαιού Φαλήρου παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι και με μαθηματική ακρίβεια φθάσαμε στη νίκη, Η επιτυχία αυτή θα μας διώξει το άγχος και θα βοηθήσει την ομάδα να φθάσει ακόμα πιο ψηλά".
Όσον αφορά το σκόρερ του δεύτερου τέρματος της Πεύκης στο ματς με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, Δημήτρης Γκατζιώρας, ανέφερε: "Παρότι δεν φθάσαμε σε πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης στην συγκεκριμένη αναμέτρηση εντούτοις αξίζαμε τη νίκη αφού στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου παίξαμε στο μισό γήπεδο τον αντίπαλό μας. Έτσι δίκαια προσθέσαμε τρεις ακόμα πόντους στο ενεργητικό της ομάδας η οποία, μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα πράγματα".
Ο νεαρός επιθετικός Αλέξανδρος Ζαφειράκης με τη σειρά του υπογράμμμισε: "Η ομάδα μας έχει πολλές δυνατότητες. Το απέδειξε και στο ματς με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου που κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν. Άλλωστε είναι δεδομένο ότι στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Όλα τα ματς είναι δύσκολα".
Τέλος, ο τεχνικός της Πεύκης Γιώργος Κοϊντόσης δήλωσε: "Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα παρουσίασε αρκετά από τα καλά της στοιχεία και δίκαια νομίζω ότι έφθασε στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Επόμενος στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους".
ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ
Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017 20:34