ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Ευχαριστημένος ο Μαντζούνης από την προσπάθεια

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Ευχαριστημένος ο Μαντζούνης από την προσπάθεια

Το εγκώμιο των παικτών του έπλεξε ο τεχνικός της Θύελλας Αγίου Δημητρίου με αφορμή την εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα του στο εκτός έδρας ματς με την πρωτοπόρο Τερψιθέα.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 17/02/2017

Αναφερόμενος αρχικά στην παρουσία της ομάδας του στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Ανδρέας Μαντζούνης τόνισε: "Και στο πρώτο αλλά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο σταθήκαμε καλύτερα στο γήπεδο. Δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση, ωστόσο δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες. Κάποιες από αυτές με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να τις είχαμε αξιοποιήσει, οπότε θα φθάναμε στην εκτός έδρας επιτυχία. Αν κάποια ομάδα άξιζε να φθάσει στη νίκη νομίζω ότι αυτή η ομάδα όπως θα το είδε και ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο, ήταν η Θύελλα Αγ. Δημητρίου".

Για το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος της Θύελλας Αγ. Δημητρίου στη συνέχεια, ο Ανδρέας Μαντζούνης απάντησε: "Όλοι το γνωρίζουμε ότι είμαστε μια καινούρια ομάδα καθότι, έφυγαν δώδεκα συνολικά ποδοσφαιριστές. Ταυτόχρονα ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα πολλά παιδιά από το εφηβικό. Παρότι λοιπόν είμαστε καινούργια ομάδα έχουμε καταφέρει να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Οι παίκτες δίνουν τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έχουν πραγματοποιήσει σε όλα τα παιχνίδια η ομάδα μας πιστεύω ότι έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις".

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 17:41