Βράβευσε τον Κουνάδη η ΕΠΣΑ

Βράβευσε τον Κουνάδη η ΕΠΣΑ

Σωστά έπραξαν στην Ένωση και βράβευσαν την Παρασκευή έναν άνθρωπο ο οποίος τιμάει με την παρουσία του το αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 22/02/2017

Ο λόγος για τον διοικητικό ηγέτη του Ρουφ Θοδωρή Κουνάδη που έχει αφιερώσει ολόκληρη την ζωή του στον σύλλογο της καρδιάς του! Η ΕΠΣΑ, λοιπόν, κατά τη διάρκεια της κοπής της πίττας την Παρασκευή δεν θα μπορούσε παρά να τιμήσει τον Θοδωρή Κουνάδη και για δύο επιπλέον λόγους. Για το ήθος του και για τη σεμνότητά του. Ο εξαίρετος παράγοντας αλλά και καταξιωμένος κοινωνικά Θοδωρής Κουνάδης αγωνίστηκε από πολύ μικρή ηλικία με την φανέλα του Ρουφ και από το 1979 μέχρι και τώρα βρίσκεται στις επάλξεις του ιστορικού συλλόγου καθοδηγώντας τον από τα ηνία της διοίκησης. Ο ίδιος πάντως δεν αρέσκεται στα πολλά λόγια και επιμένει να «μιλάει» με πράξεις. Έτσι, για την τιμητική διάκριση που του έγινε από την ΕΠΣΑ ο Θοδωρής Κουνάδης το μόνο που αρκέστηκε να αναφέρει ήταν: «Η βράβευση αυτή αποτελεί την ηθική ανταμοιβή για μένα. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας». 

Από εκεί και πέρα από... χίλια μύρια κύματα πέρασε η νίκη του Ρουφ με τον Μικρασιατικό! Αυτό έχει να κάνει με τα προβλήματα που προέκυψαν λίγα λεπτά πριν γίνει η σέντρα.

Για το συγκεκριμένο ζήτημα αναφέρθηκε ο Κώστας Λάμπρου συνεργάτης του Δημήτρη Παπασπύρου στην τεχνική ηγεσία της «Αούστρια»: «Πράγματι πριν ξεκινήσει το παιχνίδι αντιμετώπισαν προβλήματα με μυϊκές ενοχλήσεις οι Νταβαρίνος και Σαμαράς. Η κατάστασή τους πάντως δεν εμπνέει ανησυχία. Παρά τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής και παρότι προηγήθηκε στο σκορ ο Μικρασιατικός οι παίκτες μου διαχειρίστηκαν σωστά την κατάσταση και έφθασαν στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Αγωνίστηκαν με πολύ πάθος και ψυχικά αποθέματα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς του Ρουφ με τον Μικρασιατικό παρακολούθησε και ο τεχνικός του Θριάμβου Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης.