Παυλόπουλος: Ανοίγει ο δρόμος της ανόδου για την Πέρα Κλουμπ

Παυλόπουλος: Ανοίγει ο δρόμος της ανόδου για την Πέρα Κλουμπ

Παράλληλα ο έμπειρος προπονητής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Μανσούρ που ήδη ξεκίνησε να κάνει τη διαφορά

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 25/02/2017

Έχει ξεκινήσει για τα καλά η αντεπίθεση της Πέρα Κλουμπ που θέλει να είναι περαστική φέτος από τη Γ’ ΕΠΣΑ και να επιστρέψει άμεσα στη Β’ Κατηγορία! Η αρμάδα του Δημήτρη Παυλόπουλου μετράει ήδη τέσσερις νίκες στα τελευταία ισάριθμα ματς επικρατώντας μάλιστα επί του πρωτοπόρου Κεραμεικού την Κυριακή με 2-0 στην «Αλεπότρυπα».

Έτσι βρίσκεται στη 2η θέση παρέα με τη Νέα Σμύρνη και πλέον η υπόθεση της ανόδου εξαρτάται από τους «κιτρινόμαυρους». Σχετικά με το αν πλέον έχει ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για την άνοδο στην Β' ΕΠΣΑ μετά και την επιτυχία επί του Κεραμεικού ο έμπειρος προπονητής της Πέρα Κλουμπ Δημήτρης Παυλόπουλος εκτίμησε: «Το τελευταίο διάστημα βρισκόμαστε σε συνεχή ανοδική πορεία, όπως άλλωστε το έχουν διαπιστώσει όλοι. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε έτσι και θα τα καταφέρουμε. Παράλληλα, δεν έχουμε σταματήσει να δίνουμε έμφαση στα μικρά παιδιά».

Εντυπωσιάζει ο Μανσούρ

Ένα ποδοσφαιρικό... διαμάντι έχει καταφέρει να εντάξει στο ρόστερ της η Πέρα Κλουμπ μετά από απόλυτα επιτυχημένες κινήσεις του άξιου προέδρου του συλλόγου Θοδωρή Παυλόπουλου. Ο λόγος για τον 21χρονο επιθετικό Γιούσεφ Μανσούρ ο οποίος από την πρώτη κιόλας στιγμή που φόρεσε και επίσημα την φανέλα της ιστορικής ομάδας άρχισε να σκοράρει ακατάπαυστα. Ο νεαρός παίκτης μάλιστα έκανε πολύ καλά τη δουλειά του, αφού σκόραρε και σε αυτό το ματς στο ντέρμπι κορυφής με τον Κεραμεικό. Για την αξία του Μανσούρ "στάζουν μέλι" άπαντες στην Πέρα Κλουμπ!