«Αγκαλιά» με την άνοδο η Αθηναΐδα!

«Αγκαλιά» με την άνοδο η Αθηναΐδα!

Πιο κοντά στον στόχο της η ομάδα της Κυψέλης μετά και την πεντάρα επί των Ιλισίων 2004 (5-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 04/03/2017

Την αντίστροφη μέτρηση έχουν αρχίσει, πλέον, στην Αθηναΐδα, για την οριστικοποίηση της επιστροφής στην Α' κατηγορία των Αθηνών! Η ομάδα της Κυψέλης επιβλήθηκε με 5-1 απέναντι στα Ιλίσια 2004 και απομακρύνθηκε κατά 14 βαθμούς από την 3η θέση, παραμένοντας φυσικά στην κορυφή του 1ου ομίλου σε απόσταση ασφαλείας από τη δεύτερη Νέα Ιωνία.

Οι ποδοσφαιριστές του Θανάση Ζαμπούρα ήταν απολαυστικοί, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, με μπροστάρη τον Νικολαΐδη που πέτυχε χατ τρικ. Μόλις στο 10' οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα χάρη σε πέναλτι που κέρδισε ο Φίλος και εκτέλεσε εύστοχα ο Υφαντής (1-0), με το σκορ να παίρνει διαστάσεις στο τελευταίο ημίωρο. Στο 60' ο Νικολαΐδης έκανε το 2-0 με πλασέ, στο 66' ο Τούρλας έγραψε το 3-0 με ευθύβολο σουτ, για να έρθουν ακόμη δύο γκολ του έμπειρου επιθετικού λίγο αργότερα. Στο 77' ανέβασε τον δείκτη του σκορ με κοντινό πλασέ (4-0), ενώ στο 85' διαμόρφωσε το 5-0 με πλασέ. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν για το τελικό 5-1 στο 87' με φάουλ του Μάχα.

Διαιτητής ήταν ο Μητράκος, με βοηθούς τους Κοκαρίδα και Νικολάου.

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Θανάσης Ζαμπούρας): Φούνας, Κινδιλίδης (70' Τσέλικας), Κατσιώρης (46' Τούρλας), Μπικώφ, Σταθόπουλος, Ρακιτζής, Βαγγελής, Παπαθανάσης, Νικολαΐδης, Υφαντής, Φίλος (46' Κούρτι)

ΙΛΙΣΙΑ 2004 (Περικλής Παπαζαφειρόπουλος): Καραντζής, Τσέλιος (61' Δασκαλόπουλος), Μπίτης, Σόκλας,Παναγόπουλος, Ρόης, Ντούσκο (77' Πάσιος), Μάχας, Κάτσα (46' Ρισβάς), Ρέτσκα, Κόκκαλης.