Απόδραση για Νέα Ιωνία!

Απόδραση για Νέα Ιωνία!

Αν και έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα, η ομάδα του Αλέκου Σιδηρά πέρασε από τα Μελίσσια με γκολ του Πρισιμιτζή στις καθυστερήσεις (1-0 τον Παράδεισο).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 04/03/2017

Ακόμη ένα «σκαλοπάτι» ανέβηκε η Νέα Ιωνία στην προσπάθειά της για άμεση επάνοδο στην Α' κατηγορία των Αθηνών! Η ομάδα του Αλέκου Σιδηρά πήρε άλλη μία σπουδαία νίκη, την έβδομη συνεχόμενη, επικρατώντας με 1-0 στα Μελίσσια του Παράδεισου χάρη σε γκολ του Πρισιμιτζή στις καθυστερήσεις με κοντινό πλασέ (91')! Έτσι, εδραίωσε την παρουσία της στη 2η θέση του 1ου ομίλου και σε απόσταση ασφαλείας από τους υπόλοιπους μνηστήρες της ανόδου. Το γεγονός ότι οι γαλαζοκίτρινοι αναγκάστηκαν να αγωνιστούν από το 65' κι έπειτα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Παπακουνάδη με δεύτερη κίτρινη, ανεβάζει ακόμη περισσότερο την αξία της επικράτησής τους.
Από την άλλη, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η χαρά των φιλοξενούμενων μετριάστηκε από τον τραυματισμό του αρχηγού τους, Κώστα Βογατσά, του οποίου το γόνατο γύρισε μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο, για να αντικατασταθεί αναγκαστικά.

Διαιτητής ήταν ο Σύψας, με βοηθούς τους Σταυρόπουλο και Κολλιάκο.

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ (Γιώργος Σιμιτζόγλου): Γούλας, Μιχαλόπουλος, Γεωργακόπουλος (78' Κιούλος), Χαβενετίδης, Σγούλης, Καραλής, Πέττας, Μπολέτης, Δήμος (83' Μαντζώρος), Λεφάκης, Παλαμίδας (55' Πελεκάνος)

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Αλέκος Σιδηράς): Καρούζος, Κοντής, Παπαδόπουλος, Χρούσης, Παπακουνάδης, Βιδίστα (55' Κουτσιούμπας), Τζήμας (80' Τριάντης), Βογατσάς (13' λ. τρ. Μιχαλάρης), Πρισιμιτζής, Γεωργόπουλος, Πανταγιάς.