Εκρηκτικός ΠΑΟ Ρουφ στο Ηράκλειο!

Εκρηκτικός ΠΑΟ Ρουφ στο Ηράκλειο!

Η ομάδα του Δημήτρη Παπασπύρου πέρασε με «τεσσάρα» από μία δύσκολη έδρα (2-4).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 04/03/2017

Στη χειρότερη περίπτωση έπαιρνε έναν βαθμό. Σε δέκα αγώνες στην έδρα του, το Ηράκλειο μετρούσε επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες, όλες χωρίς γκολ. Όλα αυτά μέχρι να πάει στην Πρασίνου Λόφου ο ΠΑΟ Ρουφ! Η ομάδα του Δημήτρη Παπασπύρου είχε εκρηκτική παρουσία σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος και έφτασε σε μεγαλειώδη νίκη με το εντυπωσιακό 4-2 απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο.

Κυριολεκτικά κεντούσε στον αγωνιστικό χώρο το δίδυμο των Μπεκατώρου και Γαλάνη, που έκανε «άνω κάτω» την άμυνα των γηπεδούχων. Μόλις στο 13' ο πρώτος άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ στο «Γ» (0-1), ενώ στο 25' ο δεύτερος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με φαλτσαριστή κεφαλιά μετά από ασίστ του Μπεκατώρου (0-2). Στο 39' ο Παπάζογλου έβαλε ξανά στο ματς τους Ηρακλειώτες με κοντινό σουτ, εκμεταλλευόμενος λάθος του Κουνάδη που έχασε την μπάλα από τα χέρια μετά από σέντρα του Φερεντίνου (1-2), όμως η συνέχεια ανήκε πάλι στους ερυθρολεύκους! Στο 56' ο Μπεκατώρος σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά με πλασέ μετά από πάσα του Γαλάνη (1-3), θέτοντας γερές βάσεις για το «διπλό». Στο 64' ο Καφετζής βρήκε δίχτυα από την άσπρη βούλα, μετατρέποντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Μέρτκολα (2-3), με τον Νταβαρίνο να «πληγώνει» την προηγούμενη ομάδα του στο 82' και να διαμορφώνει το τελικό 2-4 με μακρινό φάουλ.

Διαιτητής ήταν ο Κοσικίδης, με βοηθούς τους Χ. Νικολάου και Λεοντακιανάκο.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Μακρής, Μέρτκολα, Ζούνα (30' Λύκος), Αναγνωστόπουλος, Φερεντίνος, Δήμας (30' Λαγός), Καριατλής, Παπάζογλου, Μουκίδης (60' Σαντριάς), Καφετζής, Καραχάλιος

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Δημήτρης Παπασπύρου): Κουνάδης, Τομπουλίδης, Ασλάνι, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδινός, Μπεκατώρος, Νταβαρίνος, Φωτόπουλος (88' Ίσσα), Σκεύης, Γαλάνης (65' Μέμας).

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 04 Μαρτίου 2017 20:25