Τα... δύσκολα εύκολα ο Απόλλων Χαλανδρίου

Τα... δύσκολα εύκολα ο Απόλλων Χαλανδρίου

«Πάτησε γκάζι» στο τελευταίο εικοσάλεπτο η ομάδα του Χρήστου Βλάχου και επικράτησε του Αττικού με 5-2.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 05/03/2017

Σταθερά σε τροχιά ανόδου παραμένει ο Απόλλων Χαλανδρίου, που βρίσκει τον τρόπο να παίρνει τις νίκες, ακόμη κι όταν δυσκολεύεται. Η ομάδα του Χρήστου Βλάχου επικράτησε με 5-2 του Αττικού, ο οποίος προέβαλε σθεναρή αντίσταση και λύγισε στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Έτσι, οι κυανόλευκοι κράτησαν τη 2η θέση στον 2ο όμιλο της Β' κατηγορίας, διατηρώντας ταυτόχρονα στο ακέραιο και τις ελπίδες τους για άνοδο στην Α' ΕΠΣΑ. Σε μεγάλη μέρα βρέθηκαν οι Γαλανόπουλος και Κανδεράκης, με τον πρώτο να σημειώνει χατ τρικ και τον δεύτερο να πετυχαίνει... χατ τρικ από ασίστ!

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τον Απόλλωνα, αφού μόλις στο 4' ο Γαλανόπουλος έκανε την προβολή μετά το κόρνερ του Αγκόλι και άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 13' ήρθε η ισοφάριση από πλευράς φιλοξενούμενων, χάρη σε κοντινό πλασέ του Κοτούλια, ωστόσο οι γηπεδούχοι ανέκτησαν πάλι το προβάδισμα, φτάνοντας στο 2-1 στο 24' με το αριστερό, διαγώνιο πλασέ του Γαλανόπουλου, που δέχθηκε την μπάλα μετά από πάσα του Κανδεράκη. Μάλιστα, είχαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες για τρίτο γκολ, που θα «κλείδωνε» και το τρίποντο, με τους Βεϊζάι (29'), Βλάχο (36') και Κανδεράκη (43'). Από την άλλη, οι ποδοσφαιριστές του Αττικού αντέδρασαν ξανά και 62' «πάγωσαν» το γήπεδο Κάτω Χαλανδρίου, ισοφαρίζοντας ξανά με κοντινό σουτ του Ναζάρκου μετά από σύγχυση που επικράτησε στην αντίπαλη περιοχή σε εκτέλεση κόρνερ (2-2).

Κάπου εκεί πήραν... μπρος οι κυανόλευκοι και με αντεπίθεση διαρκείας μετέτρεψαν το ντέρμπι σε «περίπατο»! Στο 70' ο Μήτρου έκανε το 3-2 με πλασέ μετά από σέντρα του Κανδεράκη, στο 81' ο Κούκος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα με το γόνατο μετά από κόρνερ ξανά του Κανδεράκη, ενώ στο 87' ο Γαλανόπουλος αξιοποίησε την ασίστ του Σταμάτη και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-2 μέσα σε αποθέωση!

Διαιτητής ήταν ο Χρυσάφης, με βοηθούς τους Γιαννόπουλο και Ρέντζελο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Κτενιαδάκης, Βλάχος, Βλογιανίτης, Αντωνόπουλος (59' Παναγιώτου), Κούκος, Αγκόλι, Ψάλλας, Γαλανόπουλος, Οικονομόπουλος (68' Σταμάτης), Κανδεράκης, Βεϊζάι (59' Μήτρου)

ΑΤΤΙΚΟΣ (Χρήστος Ευθυμιόπουλος): Βιτζηλαίος, Κουτσούκης (46' Ναζάρκος), Ντζέλιας, Κουλουκτσής, Κουγιουμτζάκης, Μπα, Λαπαρδάς (79' Μένε), Μαργαριτόπουλος (72' Τσιπάς), Καπαρδέλης, Συριόπουλος, Κοτούλιας.