Ελπίζει ακόμα το Καλαμάκι!

Ελπίζει ακόμα το Καλαμάκι!

Σπουδαίο τρίποντο πανηγύρισε η ομάδα του Νίκου Μανωλά κόντρα στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων (1-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 05/03/2017

Αποφασισμένοι να παλέψουν για τη σωτηρία μέχρι την τελευταία αγωνιστική, αποδεικνύουν πως είναι στο Καλαμάκι! Η ομάδα του Νίκου Μανωλά κατέβαλε με 1-0 την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και πλησίασε αισθητά τις θέσεις που δίνουν παραμονή στον 3ο όμιλο της Β' κατηγορίας. Από την άλλη, οι πράσινοι δεν μπόρεσαν έστω να τσιμπήσουν τον βαθμό της ισοπαλίας, παρότι είχαν τις ευκαιρίες να το καταφέρουν. Μόλις στο 3' ο Αντωνίου είχε δοκάρι με πλασέ μετά από κόρνερ του Γιαμά, ενώ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου η Ελπίδα έχασε νέα, μοναδική ευκαιρία να προηγηθεί, όταν Αντωνίου και Στάθης δεν πρόλαβαν την μπάλα για να την σπρώξουν στα δίχτυα!

Τελικά οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έφτασαν στο πολύτιμο τέρμα, με τον Κατσιπόδα να σκοράρει στο 64' με μακρινό σουτ και να γράφει το 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ήταν ο Τσάγκαρης, με βοηθούς τους Ψαρίδη και Μυλωνάκη.

ΚΑΛΑΜΑΚΙ (Νίκος Μανωλάς): Τσαγκαράτος, Κοτόπουλος, Καραγιάννης, Καλύβας, Μ. Γεροντάρης, Γιοβανόπουλος, Μακρής (54' Ιωακειμίδης), Μποφίλιος (84' Πλακοπίτας), Καφετζής, Κατσιπόδας, Χρυσολωράς (72' Ταμπάκου)

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. (Νίκος Νικολακόπουλος): Ξυδόπουλος, Ράγκος, Καλκάνης, Αντωνίου, Πανταζής, Κάτρης (65' Μαγριπλής), Παρασκευόπουλος, Γιαμάς, Λάμπος (80' Μετχόζα), Πετανάι, Στάθης.