Σε απόσταση βολής πλέον η Δόξα Βύρωνος!

Σε απόσταση βολής πλέον η Δόξα Βύρωνος!

Και όμως, το 2-2 της Δόξας μέσα στα Σούρμενα της έδωσε την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά στους τρεις βαθμούς από τον Πανερυθραϊκό!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 06/03/2017

ΣΟΥΡΜΕΝΑ-ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 2-2

Από εκεί και πέρα, σε έναν αγώνα διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας παρουσίασαν σπουδαίο θέαμα στο κοινό που παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση. Οι οπαδοί των δύο ομάδων έδωσαν... χρώμα στην αναμέτρηση και η αγωνία ήταν μεγάλη καθ'όλη την διάρκεια του αγώνα.

Στο 33' είχαμε τρίλεπτη διακοπή του αγώνα καθώς φαίνεται πως έπεσαν κάποια αντικείμενα από την πλευρά των φίλων της Δόξας προς τον επόπτη. Εκ νέου διακοπή είχαμε στο 49’, καθώς έπεσε κροτίδα εκτός αγωνιστικού χώρου, όμως, το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά από τρία λεπτά και τα πνεύματα ηρέμησαν.

Γκολ: 24’ Δημογιάννης (με πέναλτι που κέρδισε ο Χατζηπαναγιώτης), 53’ Θυμιανός - 48' Κασσιανός (με κεφαλιά μετά από σέντρα Γεωργουδάκη), 85’ Πλούμης (με πέναλτι που κέρδισε ο Παρασκευόπουλος)

Δοκάρι: 90’ Κασσιανός

Διαιτητές: Ζαραβίνος, Καρατζίκας-Σαμοΐλης

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Λύρος, Γκοργολής, Ζιώγας, Θυμιανός (60' Μετλίου), Μπουγιούκος, Τσακύρης, Πρέκας, Μανωλιάδης, Καζάντζης, Δημογιάννης, Χατζηπαναγιώτης (71' Μαρινάκης)

ΔΟΞΑ: Μπακόλας, Μαραγκουδάκης (67' Πλούμης), Κατσούδας, Βακερλής, Γκουντελίτσας (60' Χαλβαντζής), Ντίαζ Μάρκεζ, Κασσιανός, Ρόπας, Γκούγκας (76' Λουσαράκης), Γεωργουδάκης, Παρασκευόπουλος