Το 'κανε κι αυτό ο Πανερυθραϊκός!

Το 'κανε κι αυτό ο Πανερυθραϊκός!

Η ομάδα του Αντώνη Τσιμπάκη κέρδισε και τη Δόξα Βύρωνος, ξεφεύγοντας στο +6 στην κορυφή (1-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 11/03/2017

Μόνο αν το... χαρίσει, θα το χάσει αυτό το πρωτάθλημα ο Πανερυθραϊκός! Η ομάδα του Αντώνη Τσιμπάκη πήρε και τη Δόξα Βύρωνος (1-0) στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής στον 2ο όμιλο της Α' κατηγορίας, ξεφεύγοντας στο +6 από τη σημερινή του αντίπαλο, ενώ απομένουν μόλις επτά αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της σεζόν! Μετά την Ηλιούπολη, το Αιγάλεω, τα Σούρμενα και τον Άρη Πετρούπολης, ήταν η σειρά και της ιστορικής ομάδας να υποταχθεί στους κόκκινους, οι οποίοι διατηρούν απόρθητο κάστρο την έδρα τους, έχοντας δέκα νίκες και μόλις δύο ισοπαλίες! Με την εκπληκτική του πορεία ο Πανερυθραϊκός θυμίζει έντονα την προ τριετίας ομάδα, που είχε σαρώσει τα πάντα, κάνοντας τρεμπλ με την κατάκτηση Πρωταθλήματος, Κυπέλλου και Κυπέλλου ερασιτεχνών!

Στο σημερινό (11/3) ντέρμπι, που έγινε σε έναν άσχημο αγωνιστικό χώρο, απόρροια της πολύωρης βροχόπτωσης πριν από τη σέντρα, το παιχνίδι πήγε στη δύναμη και στις μονομαχίες, στερούμενο ποιότητας. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι, έχοντας τις ευκαιρίες για το γκολ, το οποίο τελικά ήρθε στο 67'. Ο Τσεβάς τσίμπησε την μπάλα με τακουνάκι, την έφερε στο αριστερό του πόδι και αφού γύρισε το κορμί του, έπιασε το μονοκόμματο σουτ για να την στείλει στην αριστερή γωνία του Μπακόλα, πετυχαίνοντας ένα υπέροχο τέρμα (1-0)! Στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές της Δόξας επιχείρησαν να μεταφέρουν το παιχνίδι στην εστία του Μπακοδήμου, ωστόσο δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση.

Διαιτητής ήταν ο Τσουκαλάς, με βοηθούς τους Σταύρογλου και Νικολαδό.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Μπακοδήμος, Τριανταφύλλου, Γκριτζάς, Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα, Μπαμπαλούκας, Κουμπούλης, Αναγνώστης (80' Γλυνός), Μπρίλης (92' Μπενετάτος), Αντωνιάδης, Τσεβάς (89' Αγουρίδας)

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Λουκάς Ρόππας/Δημήτρης Ζυγούρης): Μπακόλας, Μαραγκουδάκης (73' Κασιανός), Κατσούδας, Βακερλής, Σαλταμάρας (83' Λουσαράκης), Περέιρα, Χαλβαντζής, Ρόππας, Γκούγκας, Γεωργουδάκης (46' Πλούμης), Παρασκευόπουλος.