Νέα νίκη η νεανική Πεύκη

Νέα νίκη η νεανική Πεύκη

Η ομάδα των βορείων προαστίων λύγισε τον ΓΣ Αργυρούπολης (1-0), που έμεινε με παράπονα.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 18/03/2017

Άγρια ομορφιά είχε το ματς που έγινε στο γήπεδο της Πεύκης και το οποίο βρήκε νικήτρια τη νεανική, τοπική ομάδα! Ο ΑΟ Πεύκης επικράτησε με 1-0 του ΓΣ Αργυρούπολης, οι άνθρωποι του οποίου εξέφρασαν παράπονα για τη φάση στην οποία κρίθηκε το παιχνίδι, αλλά και για το παιχνίδι των γηπεδούχων, το οποίο χαρακτηρίζουν σκληρό.

Στο 28' ο Δρακοντίδης είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι μετά το μακρινό, συρτό σουτ που επιχείρησε, για να φτάσουμε στο 74', χρονικό σημείο στο οποίο καταγράφηκε η φάση που έμελλε να καθορίσει την έκβαση της αναμέτρησης. Ο Ε. Μαχαίρας υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Χρηστίδη στον Ζαφειράκη, ο Πετράκης το μετέτρεψε σε γκολ και η Πεύκη πήρε τη νίκη με 1-0.

Βοηθοί του Ε. Μαχαίρα ήταν οι Καφρίτσας και Τσολακίδης.

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Κοϊντόσης): Κούμης, Γκουντούνας, Αγγελόπουλος, Ανδρέου, Κοκαβέσης, Γκατζιώρας, Φιλίππου, Βασιλειάδης (75' Σταματάκης), Πετράκης, Καφεντζής (69' Κουτούζης), Ζαφειράκης (87' Γκόσια)

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Χρηστίδης, Αδαμίδης, Παπαντωνάκης, Χιόνης, Γιαννίκος, Κωνσταντινίδης (75' Διαμαντόπουλος), Κοτρότσος, Αγγελόπουλος (46' Γκρεβτσίδης), Βασίλης, Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.


(Περιγραφή: Φώτης Κατσούφης)