Στο ρελαντί η Αθηναΐδα

Στο ρελαντί η Αθηναΐδα

Η ομάδα της Κυψέλης «καθάρισε» τον Κεραυνό Πετρούπολης (2-0) και ετοιμάζεται για την εξ αναβολής αναμέτρηση με τα Βριλήσσια.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 18/03/2017

Και τους τρεις βαθμούς κατέκτησε και δυνάμεις κράτησε! Η Αθηναΐδα ξεπέρασε με ευκολία το εμπόδιο του Κεραυνού Πετρούπολης (2-0) και, πλέον, ετοιμάζεται για την εξ αναβολής, εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Βριλήσσια, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Κυψέλης προηγήθηκε νωρίς με δύο τέρματα διαφοράς, χάρη σε ένα αυτογκόλ του Σκεπετάρη στο 19' (1-0) και ένα γκολ του Στρατικόπουλου στο επόμενο λεπτό (2-0), για να φτάσει έτσι στην επικράτηση που του πρόσφερε τη δυνατότητα να παραμείνει στην κορυφή του 1ου ομίλου της Β' κατηγορίας με απόσταση ασφαλείας από τη Νέα Ιωνία.

Διαιτητής ήταν ο Τσάγκαρης, με βοηθούς τους Βασιλάκη και Γεωργακόπουλο.

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Θανάσης Ζαμπούρας): Κοντογεώργος, Τσελίκας (46' Κινδιλίδης), Τούρλας, Μπικώφ, Σταθόπουλος, Ρακιτζής (64' Φίλος), Κούρτι, Παπαθανάσης, Νικολαΐδης, Υφαντής, Στρατικόπουλος (74' Χαραλάμπους)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ. (Παναγιώτης Δουγιέκος): Παπαβασιλείου, Καβαλάρης (84' Κουτσονικόλης), Σκεπετάρης, Βλάχος, Γκανέτσος, Καλογερόπουλος (33' Τσαγράς), Σαμαράς, Μιχάλης, Χρας, Κοτσαμπάς, Γερολυμάτος (74' Κότσικος).