Άκαμπτη η Λυκόβρυση, σταμάτησε τη Νέα Ιωνία!

Άκαμπτη η Λυκόβρυση, σταμάτησε τη Νέα Ιωνία!

Από τις 8 Ιανουαρίου είχε να χάσει βαθμούς η ομάδα του Αλέκου Σιδηρά (2-2).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 18/03/2017

Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β' κατηγορίας είναι να βρεθεί ομάδα που θα κερδίσει τη Λυκόβρυση, η οποία έχει υποστεί μόλις μία ήττα (από τη Χρυσούπολη) τους τελευταίους πέντε μήνες! Είναι κάτι που αντιλήφθηκε και η Νέα Ιωνία, η οποία αναγκάστηκε στην πρώτη απώλεια βαθμών της μετά τις 8 Ιανουαρίου, όταν είχε παραχωρήσει «λευκή» ισοπαλία στα Βριλήσσια. Έκτοτε η ομάδα του Αλέκου Σιδηρά μετρούσε οκτώ συνεχόμενες νίκες, σερί που έσπασε σήμερα (18/3), αφού στο γήπεδο της Λυκόβρυσης/Μεταμόρφωσης υποχρεώθηκε σε ισοπαλία με 2-2 από την τοπική ομάδα, που έκανε τη μεγάλη επιστροφή στο τελευταίο δεκάλεπτο και πήρε έναν απροσδόκητο βαθμό, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο 3' με διαγώνιο σουτ του Πρισιμιτζή (0-1). Μάλιστα, στο 23' πέτυχαν και δεύτερο γκολ σε πλασέ του Κουτσιούμπα, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε την ασθενή απόκρουση του Καραστέργιου (0-2). Στο πρώτο ημίχρονο οι γαλαζοκίτρινοι ήταν ανώτεροι, όμως στο δεύτερο μέρος ήρθαν τα... πάνω κάτω, με τους γηπεδούχους να παίρνουν την υπεροχή και να καταφέρνουν στο τέλος να «σώσουν« τον βαθμό! Στο 80' ο Ι. Σταματέλος μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά μετά από σέντρα του Επταήμερου, με τον τελευταίο να μετατρέπεται σε δράση τρία λεπτά αργότερα και να γράφει το 2-2 με διαγώνιο σουτ! Η Λυκόβρυση ολοκλήρωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κάντριου με απευθείας κόκκινη για χειρονομία.

Διαιτητής ήταν ο Δημητρακόπουλος, με βοηθούς τους Νικολαδό και Κασιμάτη.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Καραστέργιος, Παρδάλης (59' Καβαλάρης), Κωτσιόπουλος, Τζέμης, Αγγελής, Π. Ραφτόπουλος, Κορκούτι (77' Ι. Σταματέλος), Μήτογλου, Κάντριου, Δ. Ραφτόπουλος, Επταήμερος

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Αλέκος Σιδηράς): Καρούζος, Κοντής, Παπαδόπουλος, Χρούσης, Παπακουνάδης, Βιδίστα, Κουτσιούμπας (84' Μάντεσης), Μιχαλάρης (67' Τριάντης), Πρισιμιτζής, Πανταγιάς, Τζήμας.