Σταθερά ψηλά ο Παράδεισος

Σταθερά ψηλά ο Παράδεισος

Με κορυφαίο τον Μπολέτη η ομάδα του Γιώργου Σιμιτζόγλου επιβλήθηκε στο δεύτερο μέρος της Άμιλλας Περιστερίου (2-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 18/03/2017

Άλλη μία νίκη, τη δεύτερη συνεχόμενη, πανηγύρισε ο Παράδεισος και παρέμεινε στα ψηλά «πατώματα» στον 1ο όμιλο της Β' κατηγορίας. Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Μπολέτη, η ομάδα του Γιώργου Σιμιτζόγλου επιβλήθηκε με 2-0 της Άμιλλας Περιστερίου στο γήπεδο Μελισσίων, «καθαρίζοντας» το ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Αμαρουσιώτες θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί από το πρώτο ημίχρονο, όταν ο Στούλης νικήθηκε από τον Ιορδανίδη σε εκτέλεση πέναλτι στο 25'. Ωστόσο, βρήκαν τον τρόπο να πάρουν το προβάδισμα μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Στο 64' ο Μπολέτης άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη με κοντινό σουτ (1-0), ενώ στο 85' ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 με παρόμοιο τρόπο.

Διαιτητής ήταν ο Κορτέσης, με βοηθούς τους Κοκαρίδα και Λεοντακιανάκο.

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ (Γιώργος Σιμιτζόγλου): Γούλας, Μιχαλόπουλος (62' Μαντζώρος), Πελεκάνος, Χαβενετίδης, Στούλης, Καραλής, Μπολέτης (87' Δούκας), Δήμος (72' Ζούπας), Πέττας, Λεφάκης, Γεωργακόπουλος

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Σώκος): Ιορδανίδης, Μπαϊράμης, Σώκος, Ασημακόπουλος, Χατζηδάκης, Παππάς, Ι. Κλαυδιανός (80' Χρυσαφίδης), Νικολάου, Δέγκλερης (58' Κατσαμάς), Μπριστογιάννης (66' Δούμας), Μέμι.