Ξέφυγε πάλι το Παλαιό Φάληρο

Ξέφυγε πάλι το Παλαιό Φάληρο

Επαγγελματική νίκη πήρε η ομάδα του Γιάννη Γαζή απέναντι στον Αττικό (1-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 18/03/2017

Αυτό που ήθελε, πήρε το Παλαιό Φάληρο απέναντι στον Αττικό και ξέφυγε στην κορυφή του 2ου ομίλου της Β' κατηγορίας, αφήνοντας οκτώ βαθμούς πίσω τους διώκτες του. Η ομάδα του Γιάννη Γαζή πήρε επαγγελματική νίκη, επικρατώντας με 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Κωνσταντινίδη μόλις στο 7'. Ο χαρισματικός άσος υποδέχθηκε την μπάλα από την ωραία, διαγώνια πάσα του Τοπάλλι και με πλασέ νίκησε τον Ξυδιά, πετυχαίνοντας το γκολ που έμελλε να κρίνει τη συνάντηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μαρούσης είδε δύο προσπάθειες στο δοκάρι με ισάριθμες σέντρες-σουτ στο 35' και στο 39'.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Συριόπουλου στο 89' με απευθείας κόκκινη κάρτα. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνος, ο ποδοσφαιριστής του Αττικού είπε απευθυνόμενος στον διαιτητή Β. Στάμο «κοιμάσαι ρε; Γιατί δεν μου έδωσες το φάουλ;», ενώ αποχωρώντας εκτός αγωνιστικού χώρου του φώναξε: «είσαι χαζός;».

Βοηθοί του Β. Στάμου ήταν οι Κολλιάκος και Ματσούκας.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής): Μπόνης, Λογοθέτης (57' Λουμίδης), Τοπάλλι, Κοθράς, Μητροφάνης, Μαρούσης (66' Μάλλης), Ασλανίδης, Γιαννακόπουλος, Τρυφωνίδης (87' Κέντρος), Ντόνε, Κωνσταντινίδης

ΑΤΤΙΚΟΣ (Χρήστος Ευθυμιόπουλος): Ξυδιάς, Ναζάρκο, Μενέ, Κουλουμτσής, Κουγιουμιτζάκης, Μπα, Λαπαρδάς (83' Τσέλια), Παναγόπουλος (46' Μαργαριτόπουλος), Τσιπάς (70' Καπαρδέλης), Συριόπουλος, Κοτούλιας.