«Όρθιος» ο Απόλλων Χαλανδρίου

«Όρθιος» ο Απόλλων Χαλανδρίου

Η ομάδα του Χρήστου Βλάχου απέφυγε στις καθυστερήσεις την ήττα στο ντέρμπι με την Ελευθερούπολη (2-2).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 19/03/2017

Βρέθηκε... φάτσα με την ήττα, όμως στο τέλος έμεινε «όρθιος» ο Απόλλων Χαλανδρίου στο μεγάλο ντέρμπι με την Ελευθερούπολη! Παρά το γεγονός ότι έχανε με 2-0 με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, η ομάδα του Χρήστου Βλάχου κατάφερε να αποφύγει την ήττα, πετυχαίνοντας την ισοφάριση στις καθυστερήσεις (2-2)! Έτσι, έμεινε «ζωντανή» στη μάχη που γίνεται στον 2ο όμιλο της Β' κατηγορίας για άνοδο στην Α' ΕΠΣΑ.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τον σύλλογο της Νέας Ιωνίας, πουπήρε το προβάδισμα μόλις στο 18' με γκολ του Γουδέλη (0-1). Μάλιστα, στο 60' ο Χαλάς διπλασίασε τα τέρματα της Ελευθερούπολης (0-2), δημιουργώντας την αίσθηση πως όλα πλέον είχαν τελειώσει για τους γηπεδούχους. Ωστόσο, το γρήγορο γκολ του Μήτρου (63') και η αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Βλάχου στο 70', άλλαξαν τα δεδομένα της αναμέτρησης. Οι κυανόλευκοι πίεσαν για την ισοφάριση, την οποία πέτυχαν στο 93' με σκόρερ τον Γαλανόπουλο (2-2).

Διαιτητής ήταν ο Τσουκαλάς, με βοηθούς τους Χριστοδούλου και Κουτσογιάννο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Σύρακας, Βλάχος, Βλογιανίτης, Ψάλλας (89' Παναγιώτου), Κούκος, Ρούμπεν, Σταμάτης (60' Γογγολίδης), Γαλανόπουλος, Οικονομόπουλος, Κανδεράκης, Μήτρου

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Γαληνός Νικολαΐδης): Μολφέσης, Αγγελακόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Βλάχος, Τσούκας, Γκόλιας (23' λ. τρ. Φατούρος), Αχμέτ, Τσουτσουδάκης, Χαλάς (82' Καρυπίδης), Γουδέλης (66' Δρυμωνίτης), Δαυίδ.