«Άλμα» σωτηρίας ο ΑΟΝΑ!

«Άλμα» σωτηρίας ο ΑΟΝΑ!

Το σύνολο του Δημήτρη Μπουγά πήρε το «εξάποντο» απέναντο στον Άρη Χολαργού (3-2).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 19/03/2017

Συνεπής στο κρίσιμο ραντεβού του αποδείχθηκε ο ΑΟΝ Αργυρούπολης και έκανε «άλμα» σωτηρίας στον 2ο όμιλο της Β' κατηγορίας! Το σύνολο του Δημήτρη Μπουγά πήρε τη νίκη... εξάποντο απέναντι στον Άρη Χολαργού, του οποίου επικράτησε με 3-2 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής. Παρά το γεγονός ότι δεν πραγματοποίησε θετική εμφάνιση, η ομάδα των νοτίων προαστίων αγωνίστηκε με πάθος και πήρε αυτό που ήθελε.
Στο 43' ο Μαλιώρας πέτυχε ένα καθοριστικό τέρμα ενόψει του δευτέρου μέρους (1-0), με τον Ζανίκο να δίνει... αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του στο 55'. Στο 58' ο Μπαλαχτσής μείωσε με σουτ εκτός περιοχής (2-1), όμως με παρόμοιο τρόπο ο Κλίτσικας έγραψε το 3-1 στο 64'. Στο 70' οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ράμα με δεύτερη κίτρινη και σαν να μην έφτανε αυτό, τέσσερα λεπτά μετά ο Καραθανάσης μείωσε σε 3-2 με κεφαλιά, βάζοντας «φωτιά» στην αναμέτρηση. Παρ' όλα αυτά, ο ΑΟΝΑ βρήκε τον τρόπο να διαφυλάξει το προβάδισμά του και έφτασε στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Διαιτητής ήταν ο Μπακογιάννης, με βοηθούς τους Δεληθοδωρή και Καλογερόπουλο.

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Μπουγάς): Σκούρας, Πριόβολος, Κουσουνής, Ντάριο, Ράμα, Καπίρης (40' Κλίτσικας), Λαγανάς, Ντούβλης, Μαλιώρας (85' Κουτρόπουλος), Ρούσσος, Ζανίκος (71' Ντεντόπουλος)

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Γιάννης Χερίδης): Έλγκι, Μιχαηλίδης, Παναγόπουλος, Δημητρούκας (46' Καραθανάσης), Καραβοκύρης, Τσίτσος (56' Μπαλαχτσής), Παπακώστας (75' Μάλλιαρης), Χριστόπουλος, Κρινής, Τσίρος, Βαρώνος.