Πιο κοντά στην άνοδο η Αθηναΐδα

Πιο κοντά στην άνοδο η Αθηναΐδα

Η ομάδα της Κυψέλης αναδείχθηκε ισόπαλη στα Βριλήσσια με αντίπαλο την αξιόμαχη, ομώνυμη ομάδα (1-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 22/03/2017

Ένα βήμα πιο κοντά στην άνοδο βρίσκεται από σήμερα (22/3) η Αθηναΐδα! Παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια από τα Βριλήσσια, στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική, με το ισόπαλο 1-1 που απέσπασε από την ομώνυμη ομάδα πέτυχε να αυξήσει στους πέντε βαθμούς τη διαφορά της από τη Νέα Ιωνία, παραμένοντας κυρίαρχος στον 1ο όμιλο της Β' κατηγορίας. Από την άλλη, η νεανική ομάδα των βορείων προαστίων είχε άλλη μία θετική εμφάνιση, αποδεικνύοντας πως το μέλλον της ανήκει.

Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και την κυκλοφορία της μπάλας, απειλώντας πάντως σε ελάχιστες περιπτώσεις. Ο Τούρλας με διαγώνιο σουτ και ο Νικολαΐδης με σουτ στο δεύτερο μέρος είχαν τις καλύτερες στιγμές. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι πλησίασαν το γκολ στο 10' με τον Πουλάκη ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά ανενόχλητος από το σημείο του πέναλτι, αλλά και στο 50' με τον Τσαβαλιά που σούταρε άουτ από πλεονεκτική θέση.

Τελικά, τα Βριλήσσια προηγήθηκαν στο 67' χάρη σε προσπάθεια του Νικολογιάννη με το στήθος, μετά από σέντρα του Μακρυπίδη. Οι ποδοσφαιριστές της Αθηναΐδας αντέδρασαν άμεσα και ισοφάρισαν στο 79' με τον Νικολαΐδη να εκμεταλλεύεται ασθενή απόκρουση του Κουγιανού και να γράφει το 1-1 από κοντά. Στο 85' ο Σταθόπουλος πέτυχε γκολ, όμως η φάση δεν μέτρησε, καθώς καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ του σκόρερ πάνω στον Κουγιανό.

Διαιτητής ήταν ο Κ. Μπαϊρακτάρης, με βοηθούς τους Χ. Νικολάου και Κ. Μαχαίρα.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Γιάννης Χαραλαμπίδης): Κουγιανός, Τσαβαλιάς (59' Νικολογιάννης), Λυμπερόπουλος (85' Σαχινίδης), Κατσιμίχας, Μακρυπίδης, Πουλάκης (85' Χαλιβελάκης), Σ. Τσούμας, Κυρκιλής, Μπαντούνας, Δημητρέλος, Γκρέκος

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Θανάσης Ζαμπούρας): Κοντογεώργος, Κινδιλίδης, Τούρλας, Μπίκοβ, Σταθόπουλος, Ρακιτζής (92' Βαγγέλης), Κούρτι, Φίλος (53' Χαραλάμπους), Νικολαΐδης, Υφαντής, Στρατικόπουλος (20' λ.τρ. Κατσιώρης).